Υποδεχόμαστε την Anna Wintour στην Αθήνα

27/11/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Υποδεχόμαστε την Anna Wintour στην Αθήνα

Υποδεχόμαστε την Anna Wintour στην Αθήνα. Την θρυλική Artistic Director της Condé Nast, στην πρώτη της Ευρωπαϊκή εμφάνιση μετά την ανάληψη των καθηκόντων της ως Global Content Advisor της Vogue, από τον περασμένο Αύγουστο.

Η Editor-in-Chief της αμερικανικής Vogue θα είναι η κεντρική ομιλήτρια του συνεδρίου “Change Makers”. Με θέμα: Ενσωμάτωση, Διαφορετικότητα, Ενδυνάμωση των Γυναικών και Βιωσιμότητα στη μόδα. Αναπτύσσοντας το μέλλον της μόδας, τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο όμιλος Condé Nast – αλλά και η βιομηχανία στο σύνολο της – στον τομέα της ηθικής μόδας και της ευσυνείδητης κατανάλωσης. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται η βιωσιμότητα, με τους σχεδιαστές σύσσωμους να κάνουν μια συντονισμένη στροφή προς αυτήν. Δημιουργώντας ρούχα με υλικά από παλιότερες συλλογές τους. Με την ηθική και την ευσυνείδητη κατανάλωση να αποτελούν πλέον απαραίτητα προϋπόθεση.

Ωστόσο, στο πλευρό της Anna Wintour θα βρίσκονται κι άλλες διεθνείς προσωπικότητες της μόδας, όπως η Cara Smith, ιδρύτρια του Fair Fashion Center ( FFC ) και η δημοσιογράφος των New York Times, Dana Thomas. Καθώς, και αναγνωρισμένες Ελληνίδες σχεδιάστριες, όπως η Mary Katrantzou. Μιλώντας για την πορεία τους στο χώρο, τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν στο χώρο και τη γυναικεία συμβολή στον παγκόσμιο χάρτη της μόδας. Και φυσικά, η Θάλεια Καραφυλλίδου, η διευθύντρια της Ελληνικής Vogue.

Μια πραγματικά σημαντική στιγμή για τη χώρα μας. Με την Anna Wintour να αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη της για την Ελλάδα και τους σχεδιαστές της. Η παρουσία της στην Αθήνα, σαν γεγονός, σηματοδοτεί την επιστροφή της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη της μόδας.

Η εκδήλωση θα γίνει στις 27 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Υποδεχόμαστε την Anna Wintour στην Αθήνα

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα