Το πιο Γρήγορο Makeup του Καλοκαιριού

23/05/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Το πιο Γρήγορο Makeup του Καλοκαιριού

Το πιο γρήγορο βραδινό makeup της σεζόν, έχει την παλέτα του πολύτιμου χρυσού. Μαλακές συνθέσεις και shimmering ιριδισμοί απλουστεύουν τη διαδικασία. Το αποτέλεσμα δικαιώνει. Λάμψη και διάφανο εφέ, είναι όσα χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο στυλ. Η επιδερμίδα δείχνει δροσερή με μια ανεπαίσθητη λάμψη σε στρατηγικά σημεία του προσώπου – όλα τα κόκαλα που προεξέχουν και αντανακλούν το φως.

Το πιο Γρήγορο Makeup του Καλοκαιριού

Όλο το παιχνίδι περιστρέφεται γύρω από μια τέλεια επιδερμίδα. Τα υπόλοιπα λειτουργούν απλά ενισχυτικά στο λαμπερό αποτέλεσμα που επιδιώκεται.

Το πιο Γρήγορο Makeup του Καλοκαιριού

Η καλή βάση είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα στην όλη διαδικασία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κρέμα νυκτός πριν την εφαρμογή του foundation, η οποία καθώς έχει σαφώς μια σύνθεση πολύ πιο πλούσια συγκριτικά με αυτές της ημέρας, βοηθά στο να απλωθεί καλύτερα το προϊόν. Αφήνοντας το δέρμα βελούδινο και ελαστικό. Στην περίπτωση που το foundation έχετε παρατηρήσει ότι εξαφανίζεται κατά τη διάρκεια της νύχτας, περάστε ένα δεύτερο layering για να το σταθεροποιήσετε. Δημιουργώντας έναν ομοιόμορφο τόνο δέρματος.

Φροντίστε το foundation που θα επιλέξετε να προσφέρει το βαθμό κάλυψης που επιθυμείτε και να διαθέτει SPF – μια λεπτομέρεια σημαντική αν το φοράτε καθημερινά. Αφήνοντας την επιδερμίδα δροσερή με την όψη του φυσικού.

Αφού έχετε καλύψει ατέλειες και δυσχρωμίες, προχωρήστε στην εφαρμογή του χρυσού highlighter. Τοποθετώντας το στα σημεία του προσώπου που θέλετε να δώσετε εξτρά λάμψη. Μπορείτε να επιλέξετε ένα highlighter με μπρούτζινους ιριδισμούς ή να χρησιμοποιήσετε το κλασικό bronzer του νεσεσέρ σας μαζί με το highlighter. Η ποσότητα χρειάζεται να είναι τόση όση, ώστε να μοιάζει με ένα άγγιγμα λάμψης.

Το πιο Γρήγορο Makeup του Καλοκαιριού

Εφαρμόστε ένα gel φρυδιών – διάφανο ή με χρώμα – αναλόγως τις ανάγκες σας. Η πρώτη περίπτωση αφορά την οριοθέτηση των φρυδιών, η δεύτερη συμβάλλει σε ένα statement αποτέλεσμα. Ελάχιστη ποσότητα μάσκαρα αρκεί για να δοθεί ένταση στο βλέμμα. Όχι, πολύ όμως, γιατί αυτό που θέλετε είναι ένα αέρινο αποτέλεσμα.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα