Το “No Makeup” Εφέ

06/05/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Το "No Makeup" Εφέ

Το επόμενο βήμα στα beauty trends, είναι το εφέ του “no makeup“. Με τη όψη του γυμνού, την τέλεια επιδερμίδα και όλα τονισμένα από μια φυσική λάμψη.

Το "No Makeup" Εφέ

Η παλέτα βασισμένη στους τόνους του μπεζ, με μοναδικό σκοπό να επιδείξει την εικόνα της αληθινής ομορφιάς. Φυσικά λαμπερή. Όλη η φιλοσοφία του “no makeup” περιστρέφεται γύρω από μονοχρωματικά μακιγιάζ σε ήπιους τόνους.

Το "No Makeup" Εφέ

Ελάχιστη ποσότητα foundation, μια διάφανη πούδρα σε σκόνη περασμένη από στρατηγικά σημεία – εκεί όπου υπάρχει τάση λιπαρότητας – χαρίζουν φωτεινότητα. Κι όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι η επιδερμίδα προηγουμένως έχει ενυδατωθεί τέλεια, έτσι ώστε, το κάθε προϊόν που θα ακολουθήσει να “γλιστρήσει” και να γίνει ένα με αυτήν.

Το "No Makeup" Εφέ

Επιλέξετε συνθέσεις ενυδατικές, οι οποίες παράλληλα προσφέρουν καλλυντική περιποίηση στο δέρμα. Αυτού του τύπου τα προϊόντα έχουν το εξής ιδίωμα: Τρέφουν το δέρμα, δημιουργώντας ένα ελαφρύ φιλμ κάλυψης. Αυτομάτως, η όψη δείχνει φυσικά λαμπερή, διάφανη και υγιής.

Το "No Makeup" Εφέ

Ξεκινήστε από το κέντρο του προσώπου, εφαρμόζοντας ελάχιστη ποσότητα κι αν χρειαστεί προσθέτετε, με κατεύθυνση προς τις ρίζες των μαλλιών σας. Περιμένετε 1 λεπτό να σταθεροποιηθεί το αποτέλεσμα και ελέγχετε αν χρειάζεται παραπάνω κάλυψη ή όχι. Ίσως, λίγη παραπάνω κάλυψη να χρειαστεί το κέντρο του προσώπου. Αν η διαδικασία θα επιτευχθεί με τα δάχτυλα ή με κάποιο πινέλο, είναι δική σας επιλογή. Εξαρτάται από το αποτέλεσμα που επιθυμείτε και από το κατά πόσον είστε εξοικειωμένες με την τεχνική του μακιγιάζ.

Το "No Makeup" Εφέ

Προσθέστε ζεστασιά σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου με την εφαρμογή του κατάλληλου bronzer.

Το “γυμνό” είναι στυλ.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα