Το Νέο Cool

09/06/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Το Νέο Cool

Λέγοντας cool εννοούμε εκείνο το στυλ όπου έχει σαν έμβλημα τη φυσικότητα και την απλότητα. Θέτοντας σαν προτεραιότητα το εφικτό. Ακολουθώντας την κανονικότητα μιας απλής καθημερινότητας. Κι εκεί ακριβώς εντοπίζεται το ενδιαφέρον του. Η προοπτική του περιστρέφεται γύρω από το καινοτόμο, το πρωτοποριακό, το διαφορετικό. Έχει σαν άξονα την ατομικότητα και την ενέργεια. Το στοιχείο του απροσδόκητου και του μοναδικού.

Το Νέο CoolΟτιδήποτε cool, είναι cool, χωρίς να χρειαστεί να ειπωθεί. Είναι αυθύπαρκτο. Συνδυάζει την αίσθηση του trendy με το basic. Βρίσκει έκφραση μέσα από την ουσία του κλασικού, δοσμένο όμως με ένα μοντέρνο twist. Χωρίς να ακολουθεί μια τυπική διαδρομή καταφέρνει και αποπνέει κάτι αναπάντεχα φρέσκο. Λιγότερο αναμενόμενο και περισσότερο προσωπικό.

Το Νέο Cool

Η αισθητική του cool παίζει με σιλουέτες unisex, το κοφτερό εφέ του minimal, εμπεριέχοντας την ταυτότητα του urban chic.

Το Νέο Cool

Απευθύνεται σε γυναίκες που επιδιώκουν το διαφορετικό. Που θέλουν την ελευθερία της έκφρασης και την οποία επιδιώκουν ακόμα και μέσα από το στυλ τους, σαν προέκταση του εαυτού τους. Είναι αυτές που επιλέγουν το δημιουργικό styling αποφεύγοντας τη φλυαρία του περιττού.

Το Νέο Cool

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα