Το Νέο Χρώμα στο Μανικιούρ του Καλοκαιριού

07/05/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Το Νέο Χρώμα στο Μανικιούρ του Καλοκαιριού

Τα μανικιούρ της νέας σεζόν συντονίζονται στην απρόσμενη απόχρωση του καφέ.  Παίζει το παιχνίδι των nude, με ένα vampy εφέ. Διαχρονικό, αλλά και με ένα μοντέρνο twist. Η νέα neutral επιλογή με statement περίβλημα. Χτισμένο στην φιλοσοφία της ουδετερότητας, αλλά και με μια εμφανή εκκεντρικότητα. Η σκοτεινή απόχρωση έχει εμπνευστεί από τα 90s. Με ύφος ήπια αναγεννησιακό. Βασισμένο στην απλότητα, αλλά και με την ένταση του πειραματισμού.

Το Νέο Χρώμα στο Μανικιούρ του Καλοκαιριού

Με την statement προσωπικότητα του κόκκινου μανικιούρ, αλλά και με την edgy αισθητική του μοντέρνου. Του λιγότερο αναμενόμενου. Παρατηρώντας τα, η όλη αύρα τους, έχει κάτι από τη γοητεία του vintage. Η σύνθεση των καφέ μανό ποικίλλει: Tα βρίσκουμε άλλοτε μαλακά και κρεμμώδη, κι άλλοτε εμπλουτισμένα από μια ιντριγκαδόρικη μεταλλιζέ λάμψη – του copper ή bronze. Δείχνουν υπέροχα με όλα τα λευκά του καλοκαιριού, τις total black εμφανίσεις – για ένα εξαιρετικά σοφιστικέ styling. Αλλά, και με όλα τα βαθιά και πλούσια μπλε. Είναι ίσως το πιο ενδιαφέρον χρωματικό contrast που μπορούσατε να επινοήσετε για τα καλοκαιρινά σας look.

Τα Look του Μαΐου

Το στυλ τους ταιριάζει σε ένα φυσικό σχήμα μανικιούρ, αφήνοντας το προβάδισμα στο χρώμα.

Το Νέο Χρώμα στο Μανικιούρ του Καλοκαιριού

Οι αμετανόητα σοφιστικέ και λάτρεις του minimal, μπορούν να επιλέξουν ένα καφέ nude βερνίκι νυχιών. Μαλακό και εύκολο, ευέλικτο όπως κάθε neutral απόχρωση. Η ζεστή απόχρωση του latte, θεωρείται η πιο ισχυρή επιλογή για όλα τα αστικά look του καλοκαιριού. Εξαιρετικά επίκαιρο, τόσο σαν χρώμα, όσο και σαν αισθητική.

Μια πρόταση για όσες θα ήθελαν να δοκιμάσουν κάτι πιο φρέσκο, ανανεώνοντας εύκολα την εικόνα σας.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα