Το Look της Ημέρας_ Dark Denim

26/03/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Σκουρόχρωμο denim περιλαμβάνει το look της ημέρας. Το περίφημο canadian tuxedo προσθέτει ενδιαφέρον στα look της νέας περιόδου. Η αισθητική basic και η διάθεση σοφιστικέ. Η προοπτική του φαντάζει ιδανική για κάθε μεταβατική σεζόν, όπως αυτήν που διανύουμε. Και παρά το ταπεινό υλικό του denim– μιας και κάποτε θεωρούνταν το σήμα κατατεθέν της εργατικής στολής – η εικόνα διαθέτει ένα ήπιο glam. Κάτι που με με χαρακτηριστική ευκολία επιτυγχάνει η σκουρόχρωμη απόχρωση του.

Το Look της Ημέρας_ Dark Denim

Η εικόνα στο σύνολο της συνοψίζει τον ορισμό του urban chic. Ορίζοντας εν συντομία την τρέχουσα επικαιρότητα που αφορά στο all day wear. Καταπληκτικό styling ακόμα και για τα αυστηρά επαγγελματικά outfits. Ένα look με την ταυτότητα των 80s. Θυμίζοντας κάτι από την Brooke Shields της εποχής εκείνης.

Μας αρέσει γιατί: Χαρίζει εκπληκτική σιλουέτα. Αποπνέει χαλαρότητα, χωρίς να δείχνει πρόχειρο. Οτιδήποτε σκουρόχρωμο άλλωστε έχει την τάση να δείχνει περισσότερο κομψό, σοφιστικέ, αλλά και περισσότερο επίσημο. Η σκουρόχρωμη μπλε απόχρωση του φαίνεται να είναι η ιδανική για total look.

Φορέστε το στην καθημερινότητα σας πλαισιωμένο από classy κοσμήματα και αξεσουάρ μινιμαλιστικής αισθητικής. Πρόκειται για ένα styling με προσωπικότητα το οποίο δεν έχει ανάγκη από “πολλά” δίπλα του για να αναδειχθεί.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα