Το Κραγιόν, σαν Ρουζ

27/05/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Το Κραγιόν, σαν Ρουζ

Το κραγιόν, σαν ρουζ. Το μυστικό για άμεση λάμψη στο πρόσωπο σας. Μεθοδεύοντας εντέχνως την όψη της νεανικότητας και υγείας. Ένα τρικ που ταιριάζει σε δέρματα με τάση ξηρότητας. Η προοπτική του έχει ενδιαφέρον, για ακόμη ένα λόγο: αποτελεί την πιο cool πρόταση για ένα μονοχρωματικό μακιγιάζ του καλοκαιριού.

Το Κραγιόν, σαν Ρουζ

Το ιδανικό χρώμα, είναι αυτό που μοιάζει να αναβλύζει από το δέρμα σας. Μια λεπτομέρεια που καθορίζεται αποκλειστικά από τον τόνο της επιδερμίδας σας. Αφού έχετε προετοιμάσει την επιδερμίδα κατάλληλα: ενυδάτωση και μια καλή βάση. Τοποθετήστε το κραγιόν στα μήλα και με καθοδικές κινήσεις απλώστε το – με τα δάχτυλα ή ένα  πινέλο. Επιδιώκοντας να δημιουργήσετε το εφέ του αναψοκοκκινισμένου. Η ένταση του χρώματος προσδιορίζεται από τη δική σας αισθητική, το χρώμα της επιδερμίδας σας και το στυλ που θέλετε να υιοθετήσετε. Παρόλα αυτά ο πιο έξυπνος τρόπος προσέγγισης του, είναι να ξεκινήσετε με ελάχιστη ποσότητα και αν χρειαστεί να προσθέσετε.

Το Κραγιόν, σαν Ρουζ

Ένας ακόμη λόγος, για να πειραματιστείτε με την προοπτική ενός ρουζ σε κρεμμώδη μορφή, είναι διότι η σύνθεση τους χαρίζει ένα διάφανο αποτέλεσμα. Θεωρήστε το σαν τον πιο εκλεπτυσμένο τρόπο να φορεθεί το ρουζ στο πρόσωπο σας, χωρίς να δείχνει υπερβολικό. Το καλοκαίρι είναι γνωστό άλλωστε πως λατρεύει το ανεπιτήδευτο.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα