Το Beauty Trend του 2020

19/10/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Η βιομηχανία της ομορφιάς στρέφεται στη “μη τοξική ομορφιά” επενδύοντας σε beauty essens εξελιγμένα, τα οποία διαθέτουν οικολογική συνείδηση. Ανοίγοντας ένα νέο παράθυρο στις συνήθειες που τη συνοδεύουν. Πλέον δίδεται μεγαλύτερη έμφαση στον παράγοντα ευεξία.

Το Beauty Trend του 2020

Το νέο ολιστικό πρότυπο ομορφιάς είναι βασισμένο σε φυτικά συμπληρώματα και σε μυρωδιές που συμβάλλουν στη μείωση του άγχους. Εναρμονίζοντας το μέσα με το έξω. Φροντίζοντας να νιώθουμε και να δείχνουμε εκπληκτικές στο σύνολο μας. Αυτή είναι η τρέχουσα τάση στα δρώμενα της ομορφιάς.

Το Beauty Trend του 2020

Το makeup πόλος έλξης του “τώρα” έχει σαν θέμα το τέλεια φροντισμένο δέρμα. Μετατοπίζοντας ουσιαστικά το ενδιαφέρον από τα χρώματα στη βάση ενός τέλειου μακιγιάζ, που είναι η επιδερμίδα. Το δέρμα πρέπει να δείχνει σαν δέρμα, κι όχι κρυμμένο κάτω από στρώσεις foundation και πολύπλοκα contouring. Η όψη φρεσκάδας και νεανικότητας, είναι το απόλυτο ζητούμενο. Μοιραία οι τεχνικές μακιγιάζ είναι πιο ανάλαφρες, σχεδόν διάφανες, ονειρικές και αιθέριες.

Το Beauty Trend του 2020

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας πραγματοποιείται μέσα από πλούσιες, παχιές κρέμες. Μη παραλείποντας τη συχνή χρήση ενυδατικών μασκών.

Το Beauty Trend του 2020

Η λάμψη, που επιτυγχάνεται μέσω των νέων εξελιγμένων σέρουμ και illuminating συνθέσεων.

Για το φως, με την αίσθηση σαν να αναβλύζει εκ των έσω, τα highlighters στο ύψος των ζυγωματικών, της ράχης της μύτης και στις εσωτερικές γωνίες των ματιών φέρνουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Το Beauty Trend του 2020

Το περίγραμμα και οι φωτοσκιάσεις του προσώπου ορίζονται από μαλακές συνθέσεις, αλλά και αποχρώσεις contouring.

Τα φρύδια παραμένουν όσο το δυνατόν πιο φυσικά. Γεμίζοντας ελαφρά τα όποια κενά τυχόν υπάρχουν.

Τα face mist αποτελούν την τελική πινελιά στην όλη διαδικασία σταθεροποιώντας το μακιγιάζ και προσθέτοντας μια υπόνοια φυσικής λάμψης.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα