Το Αιώνιο Στυλ

10/06/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Το Αιώνιο Στυλ

Το αιώνιο στυλ, ζητούμενο των περισσότερων. Ή τουλάχιστον για εκείνες που επιθυμούν μια γκαρνταρόμπα διαχρονική, ανεπηρέαστη από τα πρόσκαιρα trends. Στο επίκεντρο βρίσκονται σιλουέτες κολακευτικές, κομμάτια ποιοτικά τα οποία με έναν τρόπο καταφέρνουν και δημιουργούν μια αίσθηση πιο προσωπική.

Η λίστα περιλαμβάνει:

Oversized Λευκό Πουκάμισο

Το Αιώνιο Στυλ

Η Νο1 επιλογή για πρωινά που βιαζόμαστε, που δεν υπάρχει ο χρόνος και η διάθεση να αφιερώσουμε χρόνο για την εικόνα μας μπροστά στον καθρέφτη. Είναι αυτό που θα μπει στη βαλίτσα των διακοπών, ικανοποιώντας παράλληλα τα πιο αυστηρά επαγγελματικά outfits. Φορεμένο σαν φόρεμα με μια ζώνη στη μέση. Ή σαν εκείνο το ρούχο που θα αγκαλιάσει μαλακά τη σιλουέτα μας όλα τα πρωινά του καλοκαιριού.

Ψηλόμεσα Παντελόνια

Το Αιώνιο Στυλ

Φοριούνται με κλασικά ή εκκεντρικά top. Εκείνα με τη boxy cropped σιλουέτα ή τα άλλα τα πιο κλασικά, όπως ένα απλό t-shirt. Η προοπτική τους εξασφαλίζει μακριά πόδια και σιλουέτα ψηλόλιγνη.

Ολόσωμη Φόρμα

Το Αιώνιο Στυλ

Λειτουργεί το ίδιο ευέλικτα με ένα φόρεμα. Διαθέτει μια παρόμοια φιλοσοφία, με αυτή της έτοιμης “στολής”. Πρακτικά αυτό σημαίνει λιγότερος χρόνος, αλλά και μηδενική πιθανότητα λάθους. Περισσότερο cool από ένα φόρεμα, το ίδιο όμως άνετη.

Πουκαμισοφόρεμα

Το Αιώνιο Στυλ

Προσαρμόζεται σε κάθε σιλουέτα, σε κάθε γκαρνταρόμπα, σε κάθε στιγμή της μέρας. Σαν ένας λευκός καμβάς επιτρέπεις τους δίχως όριο πειραματισμούς. Ιδανικό για μια παραλία, αλλά και ένα πάρτι.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα