Τι θα Φορέσετε σε ένα Καλοκαιρινό Γάμο

03/08/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Τι να Φορέσετε σε ένα Καλοκαιρινό Γάμο

Ιδέες styling για το τι θα μπορούσατε να φορέσετε σε ένα γάμο καλοκαιρινό. Look χαλαρά, ρομαντικά, ιδανικά για όλα τα γαμήλια καλέσματα της καλοκαιρινής περιόδου. Το ύφος σαφώς λιγότερο επίσημο, έτσι όπως αγαπά άλλωστε το καλοκαίρι. Μια συνθήκη που απλοποιεί, και καθιστά την όποια επιλογή μια υπόθεση πολύ πιο εύκολη από οποιαδήποτε άλλη εποχή.

Τι να Φορέσετε σε ένα Καλοκαιρινό Γάμο

Εδώ, θα βρείτε επιλογές που ταιριάζουν σε ένα γαμήλιο κάλεσμα και οι οποίες μπορούν να ενσωματωθούν αργότερα σε μια απλή καθημερινότητα.

Τι να Φορέσετε σε ένα Καλοκαιρινό Γάμο

Τα floral φορέματα παραμένουν μια κλασική επιλογή. Διαθέτουν ρομαντισμό και μπορούν άνετα να φορεθούν και οποιαδήποτε άλλη στιγμή. Αν θέλετε να αλλάξετε τους κανόνες του παιχνιδιού και να πειραματιστείτε με την πρόκληση του cool, δοκιμάστε να προσθέσετε ένα ζευγάρι λευκά πάνινα αθλητικά. Ένας συνδυασμός ιδανικός για έναν υπαίθριο γάμο.  Σε άλλη περίπτωση αν προτιμάτε κάτι περισσότερο ιδιαίτερο και εμπλουτισμένο με ένταση, σκεφτείτε την προοπτική των διάφανων αξεσουάρ.

Τι να Φορέσετε σε ένα Καλοκαιρινό Γάμο

Midi μήκη, που τόσο αγαπά το καλοκαίρι. Ένα στυλ συνυφασμένο με τη θηλυκότητα, τη σοφιστικέ αύρα, την κομψότητα. Στοιχεία που ταιριάζουν εκπληκτικά με μια τέτοια συνθήκη. Σκεφτείτε την προοπτική ενός floral midi φορέματος και δίπλα του ultra chic strappy σανδάλια σε ένα χρώμα που να δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα αντίθεση με το ντεσέν του φορέματος.

Τι να Φορέσετε σε ένα Καλοκαιρινό Γάμο

Η επόμενη πρόταση έχει να κάνει με ένα στυλ θεαματικά εντυπωσιακό. Ένα σούπερ θηλυκό φόρεμα συνδυασμένο με ένα oversized σακάκι σε ανδρική γραμμή. Μια εικόνα που φλερτάρει με τις αντιθέσεις. Η μαλακή υφή του σατέν φορέματος μπερδεύεται με τις αυστηρές γραμμές του blazer. Ένα στιλιστικό παιχνίδι που δοκιμάζει τα όρια της σύγχρονης θηλυκότητας.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα