Τα Θορυβώδη Metallics

31/10/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Τα Θορυβώδη Metallics

Τα θορυβώδη metallics εξελίσσονται σε μια σπουδαία επιλογή στο ζοφερό σκηνικό του χειμώνα. Η παρουσία τους αναβιώνει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80s. Η παροιμιώδης αίσθηση της αίγλης τους αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς, η αστραφτερή λάμψη τους, προσαρμόζεται στο φως της ημέρας.

Τα Θορυβώδη Metallics

Εισχωρώντας όλο και πιο βαθιά στις τάσεις του φθινόπωρο/χειμώνας 2019-2020 η λάμψη των metallics φιγουράρει σαν την υπέρτατη glam επιλογή, προσαρμοσμένη στην απαίτηση της νέας εποχής. Αυτής που επιδιώκει μια μόδα περισσότερο δημοκρατικής και ελεύθερης.

Τα Θορυβώδη Metallics

Το λαμπερό περιτύλιγμα τους θεωρείται ιδανικό για τις βραδινές εξόδους, αλλά και για τις μέρες των γιορτών που περιμένουμε. Φορεμένα όμως, με τρόπο τέτοιο, ώστε να δίνεται έμφαση στην ένταση τους – ως λεπτομέρεια – κι όχι σαν σημείο αναφοράς μιας ανόητης φαινομενικής πολυτέλειας. Η αποδόμηση τους και η αίσθηση του αβίαστου, είναι ουσιαστικά το μυστικό ώστε να μπορέσουν να ενσωματωθούν στη σύγχρονη πραγματικότητα.

Τα Θορυβώδη Metallics

Στο κατώφλι μιας νέας εποχής είναι εμφανές πως όλα αποκτούν άλλη βαρύτητα. Για να δείξει κάτι αληθινά όμορφο, χωρίς να είναι ανεπαρκές, θα πρέπει πολλά να μπορούν να συμβαίνουν. Που σημαίνει πως ό,τι επιλέγουμε θα πρέπει να μπορεί να αποτελέσει κομμάτι μιας ευρύτερης εικόνας. Να γίνει “ένα” με την εικόνα μας. Αντικατοπτρίζοντας την προσωπικότητας μας. Η εποχή όπου κάποτε μιλάγαμε μόνο για “ρούχα”, αποκλείοντας οποιαδήποτε άλλη παράμετρο, έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Αν νιώθεις ότι η πλούσια λάμψη των metallics μπορεί να ενταχθεί στο σύνολο της εικόνας σου, αξίζει να ενδώσεις στην ξέφρενη γοητείας τους.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα