Τα πιο Συχνά Λάθη στην Επιλογή Makeup

16/06/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Τα πιο Συχνά Λάθη στην Επιλογή Makeup

Το δυνατό φως από τον ήλιο του καλοκαιριού απαιτεί μια επιδερμίδα λαμπερή. Η λάθος επιλογή στο makeup μπορεί να σας απομακρύνει από αυτή τη συνθήκη. Ίσως και η λάθος εφαρμογή του.

#1 Δοκιμές σε λάθος σημείο

Το πιο συχνό λάθος με την επιλογή της απόχρωσης του foundation είναι η εφαρμογή του στο εσωτερικό του καρπού. Ένα σημείο πολύ μακριά από το πρόσωπο, με άλλη υφή στο δέρμα, χωρίς να ταυτίζονται στο χρωματικό τόνο.

#2 Λανθασμένη επιλογή προϊόντος

Θα πρέπει να καταλάβετε τον τύπο του δέρματος σας και τις ανάγκες του. Και με βάση αυτά να επιλέξετε τη σύνθεση του makeup.

#3 Ο Παράγοντας της εποχικότητας

Το δέρμα είναι πολύ πιο ξηρό το χειμώνα από ό,τι το καλοκαίρι. Συνεπώς είναι κάτι που θα πρέπει να το λάβετε υπόψη. Μπορείτε όμως να αναμίξετε δύο διαφορετικά προϊόντα και να πετύχετε το ιδανικό χρώμα για κάθε χρονική περίοδο του χρόνου.

Προετοιμάστε το δέρμα σωστά. Η συστηματική φροντίδα του προσώπου είναι απαραίτητη και ανεξάρτητη από τη χρήση του foundation. Αν έχετε την τάση να βγάζετε σπυράκια μάλλον δεν κάνετε καλό ντεμακιγιάζ. Ιδανικά μπορείτε να χρησιμοποιείτε για τον καθαρισμό του προσώπου σας δύο διαφορετικού τύπου προϊόντα: το ένα με βάση το λάδι για την απομάκρυνση των ρύπων και τη διάλυση του makeup. Κι ένα με οξέα που να εμβαθύνει στον καθαρισμό της επιδερμίδας σε βάθος.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα