Τα Πάντα για το Skincare

06/11/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Τα Πάντα για το Skincare

Τα πάντα για το skincare του σήμερα, εξερευνώντας tips για την εντατικότερη φροντίδα της επιδερμίδας μας. Μιας και τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και περισσότερο εμφανές πως, η μετατόπιση του ενδιαφέροντος μας αφορά περισσότερο στη φροντίδα του δέρματος μας κι όχι τόσο στο μακιγιάζ. Η σημαντικότητα του λεγόμενου skincare ήρθε και υπερκάλυψε όλα όσα ήδη ξέραμε.

Η αναγκαιότητα της καθημερινής χρήσης της κρέμας ημέρας για τις περισσότερες είναι γνωστή. Αν θέλουμε να αποφευχθεί η φθορά από τον ήλιο και τη ρύπανση του περιβάλλοντος. Στην πορεία έγινε σαφές πως η χρήση του αντηλιακού οφείλει να είναι σταθερή καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου – ακόμα και το χειμώνα.

Τα Πάντα για το Skincare

Το βράδυ δεν παραλείπουμε να χρησιμοποιούμε κάποια εξαιρετικά πλούσια κρέμα νυκτός. Ώστε, το πρωί το δέρμα είναι μαλακό και ελαστικό. Η προσθήκη των balm καθαριστικών προσώπου, στη πρωινή ρουτίνα της ομορφιάς μας, είναι κάτι που μάθαμε τελευταία. Η επιλογή τους εξασφαλίζει τον καθαρισμό του προσώπου, χωρίς να προκαλεί ξηρότητα. Πρόκειται για νέας τεχνολογίας καθαριστικά τα οποία λιώνουν στο δέρμα σαν βούτυρο και αφαιρούν κάθε υπόλειμμα μακιγιάζ και ρύπων.

Το επόμενο βήμα είναι κάποιος ενυδατικός ορός, συνήθως αντιοξειδωτικός και πλούσια ενυδατικός. Η χρήση του σημαντική, εφόσον τα συστατικά της σύνθεσης του εισχωρούν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας αποκαθιστώντας τις βλάβες.

Ακολουθεί η κρέμα ματιών, της οποία η χρήση κρίνεται πάντα απαραίτητη όποια κι αν είναι η ηλικία μας. Αν σκέφτεστε ποια είναι η σωστή ηλικία για να ξεκινήσει κανείς τη χρήση της, η απάντηση είναι πως, ποτέ, δεν είναι νωρίς για μια κρέμα ματιών. Η διαφορά, από τη χρήση της, αρχίζει να είναι εμφανής μετά από μερικές εβδομάδες.

Ιδανικά η χρήση κάποιας σούπερ ενυδατικής μάσκας, μια φορά την εβδομάδα, έρχεται να ενισχύσει τη δράση όλων των παραπάνω. Χρησιμοποιήστε τες πριν από κάποια σημαντική συνάντηση. Επιλέξτε εκείνες που έχουν στη σύνθεση τους ρετινόλη, η οποία βοηθά στην τόνωση παραγωγής κολλαγόνου συμβάλλοντας στην ενυδάτωση.

Τα Πάντα για το Skincare

Όσες έχετε ξηρή επιδερμίδα μπορείτε να επιλέξετε κάποιο ξηρό έλαιο, το οποίο προσθέτει και μια ήπια λάμψη. Η χρήση τους βοηθά στην εξομάλυνση της επιδερμίδας, προστατεύει από τις φθορές του περιβάλλοντος. Μπορείτε να εφαρμόσετε το έλαιο αρκετή ώρα πριν την βραδινή σας κρέμα, αφήνοντας το να εισχωρήσει στην επιδερμίδα. Επιπλέον, μπορείτε πάντα να το αναμίξετε με την κρέμα ημέρας ή νυκτός.

Φροντίστε να επιλέγετε καθαρά οργανικά προϊόντα ομορφιάς, απαλλαγμένα από αρώματα και parabens, το νάτριο και τη γλυκόλη. Φτιαγμένα από φυσικά συστατικά.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα