Τα Μυστικά του Bronzer

16/04/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Τα Μυστικά του Bronzer

Ζεστοί χρυσοί και μπρούτζινοι τόνοι ζεσταίνουν τη χλωμή επιδερμίδα του χειμώνα. Η υπερβολή πάντα καραδοκεί, αν όμως αποφευχθεί το αποτέλεσμα δικαιώνει. Το σωστό bronzer είναι αυτό που έχει απόχρωση δύο τόνους πιο σκούρα από το δικό σας δέρμα. Ένα φαρδύ χνουδωτό πινέλο – κι αφού απομακρύνεται την περιττή ποσότητα – θα τοποθετηθεί στα σημεία όπου ο ήλιος ιδανικά θα έδινε φιλιά. Αυτά τα σημεία είναι εκείνα που “προεξέχουν”. Μέτωπο, πηγούνι, μύτη, ζυγωματικά.

Τα Μυστικά του Bronzer

Πέρα από τα bronzer πούδρες υπάρχουν και αυτά σε ρευστή μορφή. Τα οποία θεωρούνται κατάλληλα για δέρματα πιο ξηρά ή ώριμα. Απλώνονται στρατηγικά στα σημεία που προαναφέρθηκαν και αυτομάτως τα χαρακτηριστικά του προσώπου δείχνουν πιο υγιή, πιο ζωηρά, περισσότερο νεανικά.

Τα Μυστικά του Bronzer

Όποιος κι αν είναι ο τύπος της επιδερμίδας σας, αλλά και ο τόνος της, να θυμάστε ότι εκείνο που δεν θέλετε είναι το εφέ του “ψεύτικου”. Αυτό που μοιάζει με μάσκα ή αφύσικο. Ένα ελαφρύ πέρασμα αρκεί για να δοθεί αυτή η υπόνοια χρώματος που παραπέμπει στο καλοκαίρι.

Τα Μυστικά του Bronzer

Για ακόμη πιο φυσικό αποτέλεσμα φροντίστε η επιδερμίδα σας να είναι τέλεια ενυδατωμένη. Έτσι, ώστε όποιο τύπο bronzer κι αν επιλέξετε να λιώνει σαν βούτυρο μαλακά πάνω της.

Τα Μυστικά του Bronzer

Ένα άλλο beauty trick, που αφορά τα bronzers, είναι η εφαρμογή του στο κινητό βλέφαρο και στο κόκαλο του φρυδιού επιτυγχάνοντας ένα μονοχρωματικό makeup.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα