Τα Layerings των Κολιέ

25/04/2018
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Κάνουμε focus στην ένταση των κολιέ. Έχοντας σαν οδηγό το: “Όσο περισσότερα, τόσο το καλύτερο”. Το less is more στην προκειμένη δεν βρίσκει εφαρμογή. Ένα εύκολο στιλιστικό παιχνίδι αν θέλεις να δώσεις ώθηση σε ένα αυστηρό επαγγελματικό dress code, σε ένα χαλαρό styling του Σαββατοκύριακου. Είναι το μυστικό των stylings που μόνο ως χλιαρά δεν χαρακτηρίζονται. Η εικόνα τους φέρει κάτι από το ελεύθερο πνεύμα των 70s. Επιδεικνύοντας ένα προφίλ περισσότερο αστικό προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του σήμερα.

layering κολιέ

Τα layerings των κολιέ περιλαμβάνουν ένα mix&match από υλικά, χρώματα, μεγέθη και μήκη. Μενταγιόν, αλυσίδες, όλα μαζί φορεμένα σκηνοθετώντας το δικό τους στυλ. Αλυσίδες περασμένες στο λαιμό, από διαφορετικά υλικά και σε διαφορετικά μήκη, με σκοπό να συμπληρώσουν ένα λευκό t-shirt, ένα minimal outfit, το preppy look του γραφείου.Ένα στιλιστικό παιχνίδι και ένα ηχηρό trend της εποχής. Η πληθωρική φύση τους αποπνέει κάτι cult και μοναδικό ταυτοχρόνως. Απογειώνοντας look για πρωί και βράδυ.

Extra Tip: Αν οι αλυσίδες σας μπερδεύονται χρησιμοποιήστε μια καρφίτσα, κατευθείαν στο κέντρο του κόμπου, για να λύσετε τον κόμπο και με baby oil επιταχύνετε τη διαδικασία.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα