Τα Καμπάνα Παντελόνια Επέστρεψαν

14/11/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Τα παντελόνια σε καμπάνα γραμμή είναι αλήθεια πως επέστρεψαν. Ανεξαρτήτως των skinnies, που εδώ και μια δεκαετία σταθερά θεωρούνται must. Μέσα στο 2019 τα πράγματα γύρω από το denim φάνηκαν να διαφοροποιούνται έχοντας σαν κυρίαρχη τη φαρδιά γραμμή σε αυτά.

Τα Καμπάνα παντελόνια Επέστρεψαν

Το στυλ αυτού του παντελονιού μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1960 δεν υπήρχε καν στο χάρτη της μόδας. Από εκεί κι έπειτα άρχισαν να πρωταγωνιστούν σε περιοδικά μόδας από την Twiggy και τη Cher. Για τα τότε δεδομένα το στυλ τους ήταν αναμφίβολα τολμηρό. Εύκολο και οικείο όμως, στο να το υιοθετήσει κανείς.

Τα Καμπάνα Παντελόνια Επέστρεψαν

Στα 90s αναβίωσαν ξανά την επιτυχία. Φορεμένα τότε από τη Victoria Beckham και τη Gisele. Φτάνοντας πια στο 2019 η καμπάνα είναι λιγότερο κραυγαλέα και έντονη συγκριτικά με αυτή του παρελθόντος. Με σιλουέτα αρκετά φαρδιά ώστε να καλύπτει το παπούτσι, αλλά όχι στα όρια του κωμικού. Με τη μέση να παραμένει σταθερά ψηλά.

Τα Καμπάνα Παντελόνια Επέστρεψαν

Η επιλογή τους εξασφαλίζει ευελιξία οδηγώντας στα αστικά look των 70s. Καθώς φέτος φοριούνται κατά βάση με μεταξωτά θηλυκά top. Ή σαν μέρος ενός κουστουμιού. Παραπέμποντας σε ένα αποδομημένο σμόκιν. Ενώ, τα παπούτσια που φαίνεται να ταιριάζουν καλλίτερα μαζί τους είναι οι κλασικές ψηλοτάκουνες μπότες και οι statement επιλογές.Τα Καμπάνα Παντελόνια Επέστρεψαν

Τα Καμπάνα Παντελόνια Επέστρεψαν

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα