Τα Επικρατέστερα Φθινοπωρινά Μανικιούρ

16/10/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Οι 3 επικρατέστερες τάσεις του φθινοπωρινού μανικιούρ αποκαλύπτονται μπροστά μας, σαν τις πλέον λαμπερές και τολμηρές.

Τα Επικρατέστερα Φθινοπωρινά Μανικιούρ

Για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνα 2019-2020 έχουμε ήδη δει την επιστροφή του γαλλικού μανικιούρ, με ένα πιο σύγχρονο twist. Δοκιμάζοντας νέα όρια. Άλλοτε περισσότερο artistic κι άλλοτε περισσότερο αιχμηρά. Το νέο στυλ δοκιμάζει νέα χρωματικά combos, κι αντί της κλασικής ροζ ή λευκής βάσης δοκιμάζονται νέοι χρωματικοί συνδυασμοί οι οποίοι αναμφίβολα διαθέτουν περισσότερη ένταση. Απόλυτα εναρμονισμένη με το φθινοπωρινό σκηνικό. Σκεφτείτε αποχρώσεις όπως το ροζ-καφέ, πειραματιστείτε με το σχήμα του ανάποδου γαλλικού. Ή δοκιμάζοντας ένα ημιτελές γαλλικό αν προτιμάτε την ανατροπή στην εικόνα του στυλ σας.

Τα Επικρατέστερα Φθινοπωρινά Μανικιούρ

Το λαμπερό κόκκινο μανικιούρ εξακολουθεί να αποτελεί κλασική και πάντα επίκαιρη επιλογή. Η έντονη λάμψη της κόκκινης απόχρωσης του κερασιού βάφει νύχια και χείλη. Κάνοντας τα να μοιάζουν με πολύτιμους θησαυρούς.

Τα Επικρατέστερα Φθινοπωρινά Μανικιούρ

Οι minimal καθαρές neutral αποχρώσεις με το εφέ του “καθαρού” θεωρούνται η επιτομή της κομψότητας. Το στυλ τους διαχρονικό, εκλεπτυσμένο, αλάνθαστο. Συμβατό με το αυστηρό επαγγελματικό dress code. Εξίσου λειτουργικό όμως και σε ένα απαιτητικό party look.

Τα Επικρατέστερα Φθινοπωρινά Μανικιούρ

Η απόχρωση του μανικιούρ παραμένει μια προσωπική επιλογή, για αυτό και τόσες οι εναλλακτικές που έχουμε μπροστά μας ανά σεζόν. Δεδομένου ότι το βλέπουμε όλη μέρα θα πρέπει να μας ευχαριστεί η επιλογή του. Κι αν κάποιο χρώμα μπορεί να μας κάνει ευτυχισμένες το φοράμε χειμώνα-καλοκαίρι ανεξαρτήτως trends και εποχής.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα