Τα Δημοφιλή Animal Prints

13/11/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Τα Δημοφιλή Animal Prints

Τα αιχμηρά animal prints ήταν και θα είναι πάντοτε επίκαιρα. Το έντονο παρουσιαστικό τους καθορίζεται από τους όρους της διαχρονικότητας. Τις τελευταίες αρκετές σεζόν άλλωστε πρωταγωνιστούν στην κεντρική σκηνή της μόδας. Για φέτος οι περισσότεροι σχεδιαστές συμπεριέλαβαν στη συλλογή τους αξεσουάρ με κροκό εφέ ή python print look.

Η αισθητική τους πλέον τείνει να θεωρείται ουδέτερη και διαχρονική. Δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα που να μην μπορεί να φορεθεί μαζί τους. Και για αυτό μάλλον ευθύνεται η edgy και ταυτόχρονα πολυτελή φύση τους. Και παρά το classy DNA τους κάθε σεζόν καταφέρνουν να γίνουν viral.

Τα Δημοφιλή Animal Prints

Οι λόγοι της κυριαρχίας τους έχουν να κάνουν αρχικά με τη neutral παλέτα τους. Λεπτομέρεια που αυτομάτως εξασφαλίζει ευελιξία. Το λεοπάρ αν σκεφτεί κανείς αναπαρίσταται από εκτυπώσεις του μαύρου και μπεζ. Τα zebra prints από το παντοτινό χρωματικό δίδυμο του λευκού-μαύρου. Οι snakeskin εκτυπώσεις μπορούν να ιδωθούν σε άπειρες εκδοχές, η πιο συνηθισμένη τους όμως έχει να κάνει με την παλέτα του γκρι-καφέ. Αυτομάτως γίνεται σαφές πως μπορούν να φορεθούν με τα πάντα: από ένα floral φόρεμα ή με τις αυστηρές ρίγες.

Έπειτα, ένας ακόμη λόγος της παντοδυναμίας τους είναι το γεγονός πως εμπνέονται από τη φύση. Η μοναδική ταυτότητα τους προσθέτει ενδιαφέρον σε οποιοδήποτε κομμάτι. Εκείνο που απαιτούν όμως από όποια τα επιλέξει, είναι η αυτοπεποίθηση. Δίνοντας προτεραιότητα στο πως φοριέται.

Τα Δημοφιλή Animal Prints

Οι προοπτικές μαζί τους πραγματικά άπειρες. Το μυστικό είναι τα κάνετε “δικά” σας. Έχοντας το εξής σημαντικό κατά νου: τα animal prints δεν είναι απλά ένα trend. Έχουν έρθει για να μείνουν.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα