Τα 5 Βήματα του Στυλ

01/05/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Τα 5 Βήματα του Στυλ

Το στυλ, ως αίσθηση ή δεξιότητα – είτε την έχεις, είτε όχι – είναι κάτι που με κάποια μεθόδευση προσεγγίζεται. Η παρατήρηση της λεπτομέρειας και η γνώση της προσωπικότητα σας, είναι τα σημεία κλειδιά για να πλησιάσετε την ισορροπία της καλαισθησίας.

Τα 5 Βήματα του Στυλ

5 απλά και βασικά βήματα σας δίνουν τη δυνατότητα να καταφέρετε να ντυθείτε με επιτυχία.

#1 Κάντε Ξεκαθάρισμα

Επαναπροσδιορίστε την ήδη υπάρχουσα γκαρνταρόμπα σας απομακρύνοντας ότι βρίσκεται εκεί για καιρό και δεν το έχετε φορέσει. Επικεντρωθείτε γύρω από εκείνα τα κομμάτια που πραγματικά σας εκφράζουν. Αυτά με τα οποία νιώθετε άνετα και όμορφες.

Τα 5 Βήματα του Στυλ

#2 Δώστε Έμφαση στο Προσωπικό σας Στυλ

Είναι η στιγμή που θα πρέπει να επιλέξετε με βάση το προσωπικό σας στυλ, εκείνα που ταιριάζουν στο δικό σας σωματότυπο, αλλά και στον τρόπο ζωής σας. Καταλήγοντας σε ένα στυλ πιο προσωπικό και εξατομικευμένο. Αυτό που λέμε: μοναδικό. Που δεν θα μοιάζει με καμιάς άλλης, γιατί θα έχει τη δική σας προσωπική σφραγίδα.

Τα 5 Βήματα του Στυλ

#3 Σωστές Αγορές 

Οι σωστές αγορές έχουν το εξής χαρακτηριστικό: Συμπληρώνουν την ήδη υπάρχουσα γκαρνταρόμπα σας και την ανανεώνουν. Σε αντίθεση με ό,τι πιστεύεται οι αγορές είναι αρκετά αγχωτικές, ιδίως αν δεν γνωρίζετε ποιο είναι το στυλ μας ταιριάζει και αν όντως ταιριάζει με τη σιλουέτα σας.

Τα 5 Βήματα του Στυλ

#4 Παλιά & Καινούργια Ρούχα 

Πειραματιστείτε με όλα τα παλιά και καινούργια που βρίσκονται στη ντουλάπα σας εξερευνώντας όλους τους πιθανούς συνδυασμούς. Κάπως έτσι θα ανακαλύψετε ποια κομμάτια “δουλεύουν” καλά μεταξύ τους, εξαργυρώνοντας την καλύτερη δυνατή εκδοχή τους. Αλλά, και τη δική σας.

Τα 5 Βήματα του Στυλ

#5 Εξελίσσοντας το Στυλ σας

Είναι το στάδιο όπου ό,τι καινούργιο προστέθηκε στη ντουλάπα σας θα πρέπει να βρει το ιδανικό του ταίρι. Ανακατασκευάζοντας ουσιαστικά το ήδη υπάρχων στυλ σας.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα