Πόσα Βάρη Χρειάζεται να Σηκώνουμε;

11/06/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Πόσα Βάρη Χρειάζεται να Σηκώνουμε;

Η ερώτηση: πόσα βάρη χρειάζεται να σηκώνουμε, για να είναι η προπόνηση μας αποδοτική, έχει για απάντηση την εξής. Το βάρη με τα οποία γυμνάζεται ο καθένας είναι μια περίπτωση ξεχωριστή και μοναδική. Είναι μια ερώτηση της οποίας η απάντηση μπορεί να καλύψει μόνο την περιέργεια σας και τίποτα περισσότερο.

  • Για αρχή, εκείνο που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η σωστή τεχνική. Και όχι, τα πολλά κιλά. Η λάθος τεχνική μπορεί να σημαίνει από αστοχία στην άσκηση μέχρι τραυματισμό.
  • Το επόμενο που έχει σημασία είναι να θέσετε κάποιο στόχο. Για αύξηση της μυικής μάζας απαιτούνται περισσότερα κιλά και λιγότερες επαναλήψεις. Αντίθετα, για τη μυική γράμμωση χρειάζεται περισσότερες επαναλήψεις και λιγότερα κιλά.
  • Το βάρος των κιλών που επιλέξατε θα πρέπει να σας επιτρέπει να βγάλετε την άσκηση σωστά στον απαιτούμενο αριθμό επαναλήψεων. Με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε οι δύο τελευταίες να εκτελεστούν με μια σχετική δυσκολία, χωρίς όμως, να χαλάσει η τεχνική.
  • Οι αρχάριοι πριν κρατήσουν τους αλτήρες θα πρέπει να θυμούνται πως προηγουμένως θα πρέπει να έχετε αφομοιώσει την άσκηση. Είναι προτιμότερο να έχετε αντιληφθεί την τεχνική των ασκήσεων πριν ξεκινήσετε, ούτως ώστε να αποφύγετε τυχόν τραυματισμούς.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα