Πορτοκαλί Όραμα

28/10/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Το χρώμα του πορτοκαλί, σε τόνους κεχριμπαρένιους, ντύνει τις μουντές μέρες του επόμενου διαστήματος. Η παλέτα του, είναι ζεστή, μεστή, με αποχρώσεις ώριμες, βαθιές. Θυμίζουν κάτι από τους ξυλώδεις τόνους των μπαχαρικών. Κι όχι αυτών του καλοκαιρινού ηλιοβασιλέματος. Ένα χρώμα που λικνίζεται στους ρυθμούς των 70s ή των 80s. Δεκαετίες τόσο ισχυρές και τόσο διαφορετικές, ικανοποιώντας μια άλλη συνθήκη και διάθεση κάθε φορά.

Πορτοκαλί Όραμα

Η πορτοκαλί παλέτα γοητεύει, καθώς διαθέτει την ένταση του κόκκινου, αλλά είναι πιο γήινο. Ντύνει προσωπικότητες τολμηρές, γυναίκες ανεξάρτητες – οι οποίες φτιάχνουν τους δικούς τους κανόνες.

Πορτοκαλί Όραμα

Ζεστά πανωφόρια, πληθωρικά μάλλινα προσθέτουν νέα διάσταση στην παλέτα των neutral και basic επιλογών της περιόδου. Σκεφτείτε οτιδήποτε σε πορτοκαλί δίπλα σε ζεστές καραμελένιες αποχρώσεις. Οι εναλλαγές των υφών φαίνεται να είναι το κλειδί της υπόθεσης, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα μονοχρωματικά outfits. Βουτυρένιες αποχρώσεις σε δερμάτινες υφές συνδυάζονται με την υγρή υφή του σατέν. Η αστραφτερή λάμψη του ασημί δημιουργεί ένα συγκλονιστικό combo μαζί του. Επόμενες επιλογές που μπορούμε να δούμε να στέκονται επιτυχώς δίπλα του, είναι το γκρι, το γαλάζιο. Το μοβ δίπλα στο πορτοκαλί είναι ένας πιο απροσδόκητος συνδυασμός, βασισμένος στην εκρηκτική αισθητική των 80s.

Πορτοκαλί Όραμα

Ένα χρώμα που εύκολα θα μπορούσε να δώσει το παρών σε βράδια ονειρεμένα. Ένα smoky eye με τους τόνους της τερακότα συμπληρώνει την εικόνα αριστοτεχνικά.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα