Πλατινέ. Το Απόλυτο Ξανθό

06/04/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Πλατινέ. Ένα χρώμα έπος. Εκείνο που υπόσχεται να μας πάει στην πιο φωτεινή μας πλευρά. Ένα ψυχρό ξανθό προορισμένο για λίγες. Εξαιρετικά απαιτητικό, τόσο ως προς την απόδοση του, όσο και ως προς την “υπεράσπιση” του. Με υψηλό κόστος συντήρησης, αλλά πραγματικά εκθαμβωτικό.

Πλατινέ. Το Απόλυτο Ξανθό

Το πλατινέ ξανθό είναι από τα ηχηρά trends του 2019. Αν η προοπτική του σας δελεάζει και αισθάνεστε ότι μπορείτε να το υποστηρίξετε οφείλετε να γνωρίζετε τα εξής:

Πλατινέ. Το Απόλυτο Ξανθό

#1 Ετοιμαστείτε να διαθέσετε χρόνο και χρήμα 

Αναλόγως το πόσο σκούρα είναι η βάση των μαλλιών σας, αντίστοιχες θα είναι και οι επισκέψεις στο κομμωτήριο προκειμένου να προσεγγίσετε το πολυπόθητο πλατινέ των ονείρων σας. Κάθε ραντεβού μπορεί να διαρκέσει αρκετές ώρες ή και μισή μέρα. Η συνέχεια, προφανής. Κάθε 4 εβδομάδες θα πρέπει να επισκέπτεστε το κομμωτήριο σας για την ανανέωση της ρίζας.

Πλατινέ. Το Απόλυτο Ξανθό

#2 Η φθορά είναι αναπόφευκτη

Η διαδικασία συνεπάγεται φθορές για την τρίχα των μαλλιών σας, ανεξαρτήτως του πόσο εξειδικευμένος είναι ο hair colorist που θα απευθυνθείτε. Για αυτό θα πρέπει να σας γίνει σαφές ότι μακριά μαλλιά και πλατινέ χρώμα δεν συμβαδίζουν. Το πιο κοντό μήκος είναι ο μόνος τρόπος να προστατέψετε τα μαλλιά σας μακροπρόθεσμα.

Πλατινέ. Το Απόλυτο Ξανθό

#3 Η φροντίδα των μαλλιών σας θα αλλάξει

Το πλατινέ χρώμα αντέχει 1 με 2 λουσίματα την εβδομάδα, προκειμένου να διατηρηθεί το χρώμα, αποφεύγοντας το ξεθώριασμα. Επίσης θα πρέπει να αποφεύγετε προϊόντα που έχουν την τάση να ξηραίνουν την τρίχα. Ιδανικά θα ήταν καλό να προτιμήσετε προϊόντα των οποίων η τεχνολογία είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να φροντίζει το ψυχρό ξανθό χρώμα – όποιο κι αν είναι το κόστος.

Πλατινέ. Το Απόλυτο Ξανθό

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα