Όπως Ορίζεται το Προσωπικό Στυλ στο 2019

19/09/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Όπως Ορίζεται το Προσωπικό Στυλ στο 2019

Στην εποχή του instagram και των it girls της μόδας, πως ορίζεται άραγε το “προσωπικό στυλ” ;

Όπως Ορίζεται το Προσωπικό Στυλ στο 2019

Όταν όλα κινούνται τόσο γρήγορα και άπειρες εικόνες με κορίτσια, ρούχα, trends, βομβαρδίζουν την καθημερινότητα μας. Άπειρες και επαναλαμβανόμενες εικόνες με πως φορέθηκε το mega trend της σεζόν. Από την πασαρέλα στην κατανάλωση. Πριν καν φτάσουν στα μαγαζιά τα έχουμε δει τόσες φορές – φορεμένα με κάθε τρόπο – που στο τέλος έχουν χάσει την αίγλη τους. Και σε όλα τα παραπάνω έρχονται να προστεθούν οι αντιγραφές των fast fashion εταιρειών, οδηγώντας στον απόλυτο κορεσμό.

Όπως Ορίζεται το Προσωπικό Στυλ στο 2019

Αυτό είναι το σενάριο που παίζει τα τελευταία χρόνια στο σκηνικό της μόδας. Σαν την απανταχού παρούσα τάση. Καταφέρνοντας να αλλοιωθεί η μαγεία που είθισται να την συνοδεύει. Χωρίς να αφήνει τελικά το περιθώριο έκφρασης της προσωπικότητας μας. Ένα ατελείωτο παιχνίδι προσέγγισης της τελευταίας τάσης.

Παρόλα αυτά το πρόβλημα δεν είναι το instagram, καθώς συνδέει ανθρώπους από όλο τον πλανήτη με κοινά ενδιαφέροντα. Δίνοντας την ευκαιρία να δούμε όσα συμβαίνουν μακριά, σαν να είμαστε εκεί. Για να μπορέσει λοιπόν να δοθεί έμφαση στο δικό μας προσωπικό στυλ μέσα σε όλο αυτό το βομβαρδισμό πληροφοριών, θα πρέπει να είμαστε πολύ πιο συνειδητοποιημένες ως προς τους λογαριασμούς που ακολουθούμε – ως προς το περιεχόμενο τους.

Όπως Ορίζεται το Προσωπικό Στυλ στο 2019

Στην εποχή που βρισκόμαστε άλλωστε, το σημαντικότερο είναι να επικεντρωθούμε στο δικό μας μοναδικό στυλ. Το οποίο είναι αποτέλεσμα πολλών διαφορετικών παραγόντων. Μέσα στη ντουλάπα μας κρύβονται σίγουρα πολλά, εκείνα όμως που είναι τα πιο αγαπημένα μας και είναι αυτά που θα επιλέξουμε τις φορές που θέλουμε να νιώθουμε σίγουρες και άνετες, είναι και τα basic της γκαρνταρόμπας μας. Επίσης, οι vintage επιλογές συμβάλλουν στην προώθηση του προσωπικού μας στυλ.

Όπως Ορίζεται το Προσωπικό Στυλ στο 2019

Η έμπνευση μπορεί να έρθει από παντού. Και την πιο αναπάντεχη στιγμή. Σε μια βόλτα, παρακολουθώντας μια ταινία, παρατηρώντας χρώματα και υφές από τη φύση. Εντοπίζοντας εκείνο που πραγματικά λειτουργεί για εμάς. Αυτή είναι άλλωστε η έννοια του προσωπικού στυλ.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα