Ο Πολύτιμος Χρυσός στα Βλέφαρα

11/12/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Ο Πολύτιμος Χρυσός στα Βλέφαρα

Ο πολύτιμος χρυσός ντύνει τα βλέφαρα χαρίζοντας τους μια ήπια ευμετάβλητη λάμψη. Απλώνεται μαλακά και γλιστρά σε όλες τις πτυχώσεις, ως που τελικά, γίνεται σχεδόν ένα με το δέρμα και χάνεται. Λειτουργώντας σαν την πιο αστραφτερή εκδοχή του nude. Μαζί του οι επιπλέον σκιάσεις απαιτούνται μόνο για την περίπτωση που επιδιώκεται την παραπάνω ένταση. Διαφορετικά παραμένετε στην καθολική παρουσία του δίνοντας έμφαση στο εφέ της διαύγειας και σε ένα αποτέλεσμα περισσότερο διάφανο.

 

Ο Πολύτιμος Χρυσός στα Βλέφαρα

Ο Πολύτιμος Χρυσός στα Βλέφαρα

Ο Πολύτιμος Χρυσός στα Βλέφαρα

Ο Πολύτιμος Χρυσός στα Βλέφαρα

Η υφή τους καθορίζει το ύφος και την ένταση του αποτελέσματος. Εκείνες που είναι υδαρές ή κρεμώδεις οδηγούν σε ένα πραγματικά φυσικό εφέ. Ιδανικό για όλες τις ώρες και όχι αποκλειστικά για party dressing περιστάσεις. Λειτουργώντας πολυχρηστικά, καθώς εύκολα μπορούν να τοποθετηθούν από τα ζυγωματικά έως το ντεκολτέ.

Ενώ, οι χρυσές παλέτες σε μορφή σκόνης ή pigment δημιουργούν σαφέστατα ένα πιο έντονο και ισχυρό εφέ, όπου κι αν αγγίξουν. Κι αν θέλετε ένα αποτέλεσμα υγρό και statement, τότε δοκιμάστε προηγουμένως να βρέξτε το πινέλο ή το σφουγγαράκι. Ένα επίπεδο πινέλο θα δώσει το εφέ που θέλετε. Οδηγώντας σε ένα στυλ μακιγιάζ που ταιριάζει στα αστραφτερά φώτα της νύχτας. Στα πάρτι και σε look εορταστικά.

View this post on Instagram

Makeup @namvo Md @millieroseloggie #inbeautmag

A post shared by INBEAUT MAGAZINE (@inbeautmag) on

Μια επιλογή κλασική και basic, όσο το LBD. Χρησιμοποιώντας το με φειδώ και τοποθετώντας το σε στρατηγικά σημεία, στα οποία επιθυμείτε να δοθεί έμφαση. Μαζί του οι διαύγεια των gloss εξασφαλίζουν ένα σύγχρονο, ενημερωμένο beauty look. Βασισμένο στο εφέ της νεανικότητας.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα