Ο Λαιμός σας Αξίζει τα Καλλίτερα

04/12/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Ο Λαιμός σας Αξίζει τα Καλλίτερα

H skincare περιποίηση του λαιμού αποτελεί ένα σημείο που συνήθως βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος κάπως καθυστερημένα. Όταν ενδεχομένως τα πρώτα σημάδια φθοράς είναι πια ορατά. Ένα σημείο που βρίσκεται τόσο κοντά στο πρόσωπο κι όμως συχνά δεν του δίνεται η σημασία που πρέπει.

Η σύγχρονοι ρυθμοί καθημερινότητας – υπολογιστές, κινητά – συμβάλλουν στην παραπάνω ταλαιπωρία του. Εκτεθειμένος σε μια συνεχή κίνηση και στο δυνατό φως του ήλιου. Περιττό, λοιπόν να πούμε ότι ο λαιμό σας αξίζει τα καλλίτερα. Ό,τι ακριβώς κάνετε και για το υπόλοιπο πρόσωπο ή το σώμα σας, το ίδιο ακριβώς οφείλετε να κάνετε και για αυτό το τόσο εύθραυστο σημείο.

Ο Λαιμός σας Αξίζει τα Καλλίτερα

Ίσως, σε όσες από εσάς ακολουθείτε ένα πιο μινιμαλιστικό πρόγραμμα ως προς τη φροντίδα της επιδερμίδας σας, να φαντάζει υπερβολή το βήμα αυτό. Ο λαιμός και το ντεκολτέ όμως, αποτελούν συνέχεια του προσώπου σας. Αυτό τα λέει όλα. Μια παραπάνω αρκεί για να του δώσετε τη φροντίδα που χρειάζεται.

Και επειδή το σημείο του λαιμού είναι πολύ διαφορετικό από αυτό του προσώπου θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από μια προσαρμοσμένη αγωγή. Το δέρμα στην εκεί περιοχή είναι εξαιρετικά λεπτό. Περίπου, τα 2/3 του πάχους της επιδερμίδας του προσώπου. Αν και ελαστική, είναι εξαιρετικά ευαίσθητη. Με ροπή στις ρυτίδες.

Οι φθορές στην εκεί περιοχή πολύ δύσκολο να αναστραφούν. Καθώς, δεν υπάρχουν εκεί λιπίδια όπως υπάρχουν στο πρόσωπο. Για αυτό επιλέξετε προϊόντα πλούσια ενυδατικά, ώστε να συγκρατήσουν την υγρασία που έχει ανάγκη. Διατηρώντας την νεανική. Σκεφτείτε συνθέσεις παχιές, σαν βούτυρο, υαλουρονικό, ενυδατικές κρέμες.

Μια παραπάνω βοήθεια που μπορείτε να παράσχετε στο λαιμό σας, για τη νεανική, σφριγηλή του εικόνα, είναι το λεμφικό μασάζ. Αφιερώνοντας 10 – 15 λεπτά τρεις φορές την εβδομάδα.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα