Με Μαντήλι στα Μαλλιά

11/04/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Με ένα μαντήλι στα μαλλιά – τυλιγμένο με κάθε τρόπο γύρω από το κεφάλι – υποδεχόμαστε τη νέα εποχή της μόδας. Η άνοιξη και καλοκαίρι του 2019 έχει αέρα bohemian. Μαντήλια πολύχρωμα με άπειρα prints να στροβιλίζονται στον καμβά τους οδηγούν σε ένα αποτέλεσμα εντυπωσιακό. Η αισθητική τους δανεισμένη από τις δεκαετίες του ’60 και ’70. Αναβιώνοντας μοιραία γοητευτικά και νοσταλγικά vintage look.

Με Μαντήλι στα Μαλλιά

Το μαντήλι, ένα κλασικό αξεσουάρ, αγαπημένο, για πολλές, επαναπροσδιορίζεται. Τα styling μαζί του αποκτούν νέα αύρα και αισθητική. Έχοντας το ρόλο αυτής της μικρής λεπτομέρειας που αλλάζει όλο το σύνολο. Η εύκολη λύση για μια απλή, αλλά με χαρακτήρα εμφάνιση.

Με Μαντήλι στα Μαλλιά

Με ύφος folklore ή glamorous, από μετάξι ή βαμβάκι, ο τρόπος για να τα χειριστείς παραμένει ίδιος. Εξαιρετικά απλός για να ακολουθηθεί από όλες.

Με Μαντήλι στα Μαλλιά

Φοριούνται με τα πάντα και η στιλιστική ένταση τους προσδιορίζεται από την ιδιοσυγκρασία της κάθε μιας. Άλλοτε σαν ένα headband και άλλοτε σαν ένα scrunchie τοποθετημένο χαμηλά σε μια κλασική αλογοουρά.

Με Μαντήλι στα Μαλλιά

Η χρωματική ένταση τους προσθέτει κάτι συναρπαστικό, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Σκεφτείτε τα σαν εκείνη ανέμελη πινελιά στα look της πόλης, αλλά και σε εκείνα τα πιο cool του Σαββατοκύριακου.

Με Μαντήλι στα Μαλλιά

Όποιο μαντήλι κι αν διαλέξετε, φορεμένο με όποιο τρόπο θέλετε, θεωρείστε τα ως ένα από τα go-to αξεσουάρ ενός ατελείωτου Ελληνικού καλοκαιριού.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα