Μαντήλια. Το Go-on Αξεσουάρ του 2020

19/11/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Μαντήλια. Το Go-on Αξεσουάρ του 2020

Τα μαντήλια είναι το go-on αξεσουάρ του 2020. Φιλάρεσκα και απίστευτα ευέλικτα. Θεωρούνται ένα πολυχρηστικό κομμάτι της ντουλάπας μας. Μια αγορά διαχρονική και πρακτική. Δύο χαρακτηριστικά που αποτελούν hot ζητούμενο στο σύγχρονο σκηνικό της μόδας. Μια βιομηχανία που πλέον δείχνει να την απασχολεί η ηθική, η συνειδητή κατανάλωση, η βιωσιμότητα. Παίρνοντας τα προηγούμενα ως δεδομένα, εκείνο που ισχύει για φέτος μαζί τους είναι, πως κατόρθωσαν να βρεθούν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Μαντήλια. Το Go-on Αξεσουάρ του 2020

Η προοπτική του ξεπερνά την εποχικότητα, που σημαίνει πως όλο το χρόνο μπορούμε να πειραματιστούμε μαζί τους. Σε κάθε εποχή του χρόνου, ένα μαντήλι, έχει πάντα θέση στα look μας. Ανανεώνοντας την αισθητική τους. Και επειδή σαν αξεσουάρ βρίσκεται κοντά στο πρόσωπο, είναι μια λεπτομέρεια που μπορεί να ζωηρέψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας – αν έχουμε διαλέξει τα σωστά χρώματα.

Μαντήλια. Το Go-on Αξεσουάρ του 2020

Σε όποια εκδοχή κι αν τα συναντήσουμε – με prints, flashy χρώματα, μεταξωτά ή όχι – κατορθώνουν να μετασχηματίσουν την εικόνα του στυλ μας. Την επόμενη άνοιξη θα τα δούμε να φοριούνται με κάθε τρόπο. Παρουσιάζοντας μας τις ατελείωτες δυνατότητες τους. Ήδη στα street style του περασμένου Σεπτεμβρίου εμφανίστηκαν φορεμένα στη μέση, στα μαλλιά, δεμένα στον καρπό, στο λουράκι μιας τσάντας ή ακόμα και στον αστράγαλο. Εύκολο να συμπεράνει κανείς λοιπόν, πως τα μαντήλια είναι από τα go-on αξεσουάρ του 2020.

Μαντήλια. Το Go-on Αξεσουάρ του 2020

Η νέα εξελιγμένη τους φιλοσοφία ως προς το styling, τα συμπεριλαμβάνει σε εικόνες αστικές. Συνδυασμένα με αυστηρά blazers, preppy πλισέ φούστες, μπότες κλασικές. Παίζοντας εμφανώς με μια αισθητική δανεισμένη από τα iconic 70s.

Μαντήλια. Το Go-on Αξεσουάρ του 2020

Σε μια εποχή, όπου κρίνεται αναγκαίο να καταναλώνουμε λιγότερο, ποντάροντας στο στοιχείο της διαχρονικότητας, τα μαντήλια έχουν όλα τα φόντα ώστε να προσελκύσουν το ενδιαφέρον μας.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα