Λευκό T-shirt. Το αγαπημένο της Basic Ντουλάπας μας

07/07/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Το λευκό t-shirt, σε oversized συνήθως γραμμή, αποτελεί ένα, από τα πλέον, αγαπημένα κομμάτια της basic γκαρνταρόμπας μας. Η παρουσία του σημαντική, αν θέλουμε να διαθέτουμε μια σωστά ενημερωμένη ντουλάπα, με ουσία και αξία.

Μικρές μόνο τροποποιήσεις, αρκούν για να αποκτήσει νεύρο και μια νέα απροσδόκητη τροπή το κλασικό, λευκό t-shirt. Όπως μια εντυπωσιακή χρυσή αλυσίδα. Τα αξεσουάρ, είναι γνωστό πως έχουν τη δύναμη να ανανεώσουν παλιά και αγαπημένα κομμάτια.

Το ίδιο μπορεί να συμβεί με ένα κοκαλάκι στα μαλλιά. Τα χαριτωμένα και girly schrunchies των 90s συντονίζονται απόλυτα με το στυλ που επιδιώκεται. Ένας εύκολος τρόπος για να προσθέσετε, αβίαστα, προσωπικότητα σε ένα look.

Ένας άλλος τρόπος, είναι επιχειρώντας το πιο cool total white look που θα μπορούσατε. Ένα λευκό τζιν, δίπλα στο λευκό t-shirt δίνει την απαιτούμενη ώθηση, όπως κάθε μονοχρωματικό styling άλλωστε, καταφέρνει να πετύχει το εφέ του statement. Συμπληρώστε με μαύρα αξεσουάρ, τα οποία θα ακολουθούν την ίδια χαλαρή φιλοσοφία.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα