Κλασικές Μπότες για τα Χειμερινά Look

18/11/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Ένα ζευγάρι κλασικές μπότες για τα χειμερινά look, ακολουθώντας τη ροή των trends και τη συνθήκη της άνεσης. Τα χαρακτηριστικά τους αυτά είναι που τις εδραίωσαν στην κορυφή της επικαιρότητας. Προσελκύοντας το ενδιαφέρον χάρις στην εξαιρετικά κλασική τους φιγούρα. Η πλέον ιδανική για όλα τα χειμερινά look της περιόδου που ακολουθεί.

Κλασικές Μπότες για τα Χειμερινά Look

Παρατηρώντας τες αναγνωρίζεις τους λόγους της κυριαρχίας τους. Το τακούνι τους, ανεξαρτήτως πάχους, είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να μπορεί να βρει εφαρμογή σε μια απτή πραγματικότητα. Ικανές για περπάτημα, αλλά και με όλη την απαιτούμενη δόση φιλαρέσκειας για να μας ακολουθήσουν οπουδήποτε. Το όχι, ιδιαίτερα ψηλό τακούνι τους, εξασφαλίζει τη συνθήκη της θηλυκότητας. Οι μπότες αυτές διαγράφουν ήδη μια λαμπρή πορεία χάρις στο οικείο προφίλ τους. Το καθόλου κραυγαλέο ή εξεζητημένο. Το ύψος τους φτάνει μέχρι κάτω από το γόνατο, έτσι ώστε να μπορούν να φορεθούν με όλα τα midi μήκη – και όσο χρειάζεται στενές – ώστε να μπορούν να φορεθούν και με ένα τζιν. Η εικόνα τους πολυτελής, αστική. Και η κουλτούρα του ύφους τους συνδεδεμένη με τη δεκαετία των 70s.

Κλασικές Μπότες για τα Χειμερινά Look

Η ενδιαφέρουσα αισθητική τους, αν και κλασική, προσαρμόζεται πλήρως στα σύγχρονα δεδομένα. Εκπληρώνοντας τους όρους μιας διαχρονικής αγοράς. Τόσο κλασικές και άνετες που θα φοράτε για πολλά χρόνια.

Κλασικές Μπότες για τα Χειμερινά Look

Η αγορά φέτος κατακλύζεται από την προοπτική τους, δίνοντας μας το περιθώριο μιας ευρείας γκάμας επιλογών. Ωστόσο, αυτές που έχουν ήδη ξεχωρίσει έχουν το χρώμα του κονιάκ, του μπορντό και την ανάγλυφη υφή, από το εφέ, του πολυτελούς κροκό.

Κλασικές Μπότες για τα Χειμερινά Look

Θεωρήστε τες ιδανικές για τα styling της καθημερινότητας και για τα πληθωρικά party dressing που θα ακολουθήσουν, παίζοντας με τα αξεσουάρ και τις υφές. Το μοναδικό προσόν της ευελιξία τους αφήνει το περιθώριο να τις δούμε φορεμένες με ένα κοτλέ παντελόνι. Αλλά, και με ένα αστραφτερό μεταλλικό φόρεμα. Συνδυασμένες με τα ευρύχωρα πανωφόρια της καθημερινότητας μας. Αλλά, και με τα επίσημα tuxedo.

Κλασικές Μπότες για τα Χειμερινά Look

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα