Κασκόλ. Το Αξεσουάρ του Χειμώνα

15/12/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Κασκόλ. Το Αξεσουάρ του Χειμώνα

Τα κασκόλ, αναμφίβολα είναι από τα εμβληματικά αξεσουάρ του χειμώνα. Πρακτικά, basic, οικεία. Πάντοτε επίκαιρα και σύγχρονα, μακριά από την δικτατορία των trends. Τυλίγονται γύρω από το λαιμό σας, λειτουργώντας σαν το κάδρο του προσώπου σας – πέραν της ζεστασιάς που προσφέρουν. Μια αγορά διαχρονική, χρήσιμη, χωρίς να μετανιώσετε για την επιλογή της. Μοιραία οι χοντροί όγκοι τους και η πληθωρικότητα των χρωμάτων τους, απολαμβάνουν την υπεροχή της σημαντικότητας τους. Μπερδεμένα ανάμεσα στους υπόλοιπους όγκους των χειμερινών σας stylings.

Κασκόλ. Το Αξεσουάρ του Χειμώνα

Η προοπτική τους θεωρείται σαν εκείνη τη μικρή λεπτομέρεια που έρχεται για να ανανεώσει την καθημερινότητα του στυλ σας. Ο cozy σπινθήρας της αισθητικής τους, έχει βασιστεί στο χρώμα και στη θαλπωρή. Ορισμένος, σε ένα μικρό κομμάτι υφάσματος, που χαριτωμένα έρχεται και τυλίγεται γύρω από το λαιμό σας. Στρέφοντας τελικά, με τρόπο έντεχνο,την προσοχή πάνω σας.

Κασκόλ. Το Αξεσουάρ του Χειμώνα

Θεωρήστε τα λοιπόν, ως ένα από τα must-have της χειμερινής σας ντουλάπας. Ικανοποιώντας την απαίτηση κάθε περίστασης. Μιας και έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε κασκόλ oversized, άλλα που θυμίζουν κουβέρτες κι άλλα εντυπωσιακά μακριά. Μονόχρωμα ή με prints. Με κρόσσια ή χωρίς. Τυλιγμένο ή δεμένο.

Κασκόλ. Το Αξεσουάρ του Χειμώνα

Σκεφτείτε τα σαν τη χειμωνιάτικη εκδοχή των φιλάρεσκων μαντηλιών. Λειτουργώντας το ίδιο μεταμορφωτικά στο σύνολο της εικόνας σας. Δίνοντας ταυτόχρονα ώθηση στα μουντά outfits του χειμώνα.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα