Καρό για τις Γυναίκες “Εξουσίας”

07/10/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Η καρό εκτύπωση φέτος, προσφέρεται σε αφθονία από τους σχεδιαστές. Η εισβολή του αντανακλά καίρια το στυλ της στιγμής, σηματοδοτώντας μοιραία την επιστροφή του preppy. Ένα trend επιθυμητό, αλλά και ευέλικτο μαζί. Η αυστηρή αισθητική του – με αναφορές στο παρελθόν – έρχεται σαν την πλέον ελκυστική πρόταση του τώρα. Δείχνοντας να αποτελεί την ιδανική επιλογή για όλα τα urban σύνολα της καθημερινότητας μας. Ακόμα ένα trend που μέσω της δομημένης και oversized σιλουέτας, επιθυμεί να δώσει την αύρα της “εξουσίας” – σαν απόρροια της σιγουριάς.

Εντυπωσιακά blazers, φαρδιά παντελόνια σε ανδρόγυνη γραμμή, ladylike φορέματα. Κλασικά πανωφόρια εμπλουτισμένα από καρό λεπτομέρειες. Είναι τα κομμάτια-κλειδιά της σύγχρονης αστικής κομψότητας. Η παρουσία του συμπληρώνει τη λίστα των basics: μάλλινα πουλόβερ, sneakers, denim, κλασικά πανωφόρια. Ως ένας άλλος τρόπος, για να προβληθεί το statement στοιχείο στην εικόνα μας. Καθώς, πρόκειται ομολογουμένως, για ένα print ισχυρό. Ανδροπρεπές και πρακτικό. Τα αξεσουάρ που στέκονται δίπλα τους έχουν αύρα 90s, όπως οι rangers μπότες. Ή το αστικό προφίλ των 70s, όπως οι κλασικές μπότες.

Αυτή τη φορά το στυλ του καρό περιστοιχίζεται από neutral αποχρώσεις, δημιουργώντας προϋποθέσεις μεγαλύτερης ευελιξίας ως προς τον χειρισμό του. Ένα στυλ ακόμα πιο κλασικό και ουδέτερο, ικανό να ικανοποιήσει την απαίτηση της κάθε περίστασης. Στοχεύοντας σε ένα περισσότερο απλοποιημένο τρόπο ντυσίματος, ο οποίος όμως επικεντρώνεται στην ατομικότητα της κάθε γυναίκας.

Όσες γοητεύονται από τα ανδρόγυνα styling μπορούν να επιχειρήσουν ένα total καρό outfit. Υιοθετώντας το power στυλ των γυναικών των 80s. Δίπλα του θα σταθούν εντυπωσιακά αξεσουάρ, τα οποία θα διατηρήσουν ανέπαφη τη θηλυκή μας ταυτότητα.

Τα καρό παντελόνια, είναι ίσως από τα πιο ευέλικτα κομμάτια της φθινοπωρινής σεζόν. Η σιλουέτα τους είναι φαρδιά, ακολουθώντας τη φιλοδοξία της μόδας, για ρούχα απλά και εύκολα. Φτιαγμένα για αληθινές γυναίκες.

Φορέστε τα με ένα χαλαρό φούτερ, ένα μαλακό πουλόβερ, μαζί με τα αθλητικά σας, συνθέτοντας τα ωραιότερα off-duty outfits του φθινοπώρου.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα