Καλοκαιρινά Σουβενίρ

24/08/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Καλοκαιρινά Σουβενίρ

Λίγο πριν το καλοκαίρι φτάσει στην έξοδο του, υφές και υλικά, δίνουν το παρόν, προκειμένου να γίνουν έναυσμα της παραμονής του, για λίγο ακόμα. Υλικά φυσικά, που μοιάζουν να βγήκαν από το βυθό της θάλασσας, μαζί με την υφή του σατέν έχουν τον τρόπο να το καταφέρουν. Είναι, επιλογές που κρατούν φυλαγμένο μέσα τους το εφηβικό καλοκαίρι.

Καλοκαιρινά Σουβενίρ

Οι τελευταίες καλοκαιρινές πτήσεις συνοδεύονται από κομμάτια χειροποίητα, εκλεπτυσμένα, παρά την όποια ελαφρότητα, από την οποία χαρακτηρίζονται. Εύκολα να φορεθούν στο πλάι κάποιας ακρογιαλιάς, αλλά και στους δρόμους της πόλης. Συνδυασμένα με πιο αυστηρά αστικά look.

Καλοκαιρινά Σουβενίρ

Καλοκαιρινά Σουβενίρ

Φορέματα από οργανικό μετάξι, κοσμήματα και κοκαλάκια φτιαγμένα από κοχύλια, είναι αυτά που με έναν τρόπο λειτουργούν σαν ένα καλοκαιρινό σουβενίρ. Τα οποία επιστρέφοντας πίσω στην πόλη, θα συντηρήσουν την αύρα του καλοκαιριού. Διατηρώντας την αθωότητα της ξεγνοιασιάς του περασμένου διαστήματος.

Καλοκαιρινά Σουβενίρ

Το στυλ και το ύφος ομολογουμένως καταγράφουν τη χαρά του καλοκαιριού. Με εκείνη την ακαταμάχητα γοητευτική αύρα της περιπλάνησης. Ίσως, κάπου στο Νότο της Γαλλίας.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα