Καλοκαίρι με Χρώμα

23/06/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Σε μια εποχή όπου ο μινιμαλισμός κυριαρχεί, η πρόκληση των χρωμάτων βρίσκεται στον αντίποδα, σαν την απόλυτη έκφραση θετικής ενέργειας. Αποτελώντας τη δροσερή πλευρά της μόδας. Μια μόδα συναρπαστική που θέτει στο επίκεντρο την έκφραση της ατομικότητας. Όσες βρίσκουν ενδιαφέρον στο να επιδίδονται σε χρωματικά παιχνίδια, οι παρακάτω χρωματικοί συνδυασμοί πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για έμπνευση και ανανέωση.

Σε όλα αποτυπώνεται η διάθεση του καλοκαιριού. Πλούσια χρώματα, με την προοπτική του φρέσκου, προορισμένα για cool πρωινά στην πόλη.

Μαύρο + Κίτρινο sorbe

Το ωραιότερο κίτρινο της καλοκαιρινής σεζόν, με τη γοητεία των 70s, δίπλα στο μαύρο αποκτά νέα αύρα, περισσότερο αστική. Ένα στυλ που έχει ενδιαφέρον για όλα τα πρωινά του καλοκαιριού με προορισμό τη δουλειά. Προκαλώντας μια ευχάριστη νέα συνθήκη στα αυστηρά styling του γραφείου.

Λιλά + Χακί

Το συγκεκριμένο combo μετουσιώνει την αισθητική του comfy chic. Υπό την έννοια ότι η παρουσία χρώματος διαθέτει την ισορροπία του σοφιστικέ. Το λιλά και το θαμπό πράσινο του χακί αποτελούν μια ιδεώδη χρωματική συνάντηση

Neon Κίτρινο + Γαλάζιο + Πράσινο της Μέντας

Τρία χρώματα σούπερ trends του φετινού καλοκαιριού – το neon κίτρινο, το πράσινο της μέντας και το γαλάζιο της πούδρας – συνιστούν ένα χρωματικό combo που αναβλύζει αισιοδοξία.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα