Ιριδίζον Makeup

14/06/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Ιριδίζον Makeup

Το ιριδίζον makeup θεωρείται από τα mega trends του 2019. Το look σπινθηροβόλο, νεανικό και εύκολο. Χρώματα και αντανακλάσεις που αλλάζουν όψη αναλόγως με τη γωνία του φωτισμού. Ένα παιχνίδισμα που γοητεύει, ψάχνοντας να ανακαλύψεις τη χρωματική του ταυτότητα.

Ιριδίζον Makeup

Η επιδερμίδα χρειάζεται να είναι καλά ενυδατωμένη για να δείχνει ελαστική και λαμπερή. Επιλέξετε κάποια ενυδατική κρέμα που να σας προσφέρει αυτό το εφέ – στο εμπόριο θα τις βρείτε με την ένδειξη illuminating cream. Το μυστικό αυτού του makeup για να δείξει φωτεινό και διάφανο, είναι η ελάχιστη κάλυψη. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως το κλασικό foundation αντικαθίσταται από ελάχιστη ποσότητα concealer. Έτσι, ώστε η επιδερμίδα να αποκτήσει ένα φωτεινό και ομοιογενές χρώμα. Στη συνέχεια λίγο bronzer τοποθετείται κάτω από τα ζυγωματικά και στα υψηλότερα σημεία του προσώπου.

Ιριδίζον Makeup

Ιριδίζον Makeup

Η περιοχή των ματιών αποκτά λάμψη επιλέγοντας νεραϊδένιες shimmering συνθέσεις. Κρεμμώδεις ή σε μορφή gloss. Δίνετε έμφαση στο κέντρο του καπακιού για ακόμη περισσότερη γυαλάδα. Διαφορετικά, ένα μεταλλιζέ eyeliner θα προσθέσει το πολυπόθητο εφέ.

Ιριδίζον Makeup

Τα χείλη ακολουθούν το ίδιο μοτίβο, χωρίς κάποια ιδιαίτερη ένταση. Έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα ιριδίζουν ή διάφανο gloss. Με ένα μολύβι χειλιών σε φυσική απόχρωση προσθέτετε όγκο και βάθος στο σχήμα των χειλιών σας.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα