Ιδέες Styling με Μπλε Contrast

12/06/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Το καλοκαίρι είναι μπλε. Ένα χρώμα basic, κάτι που φροντίζει να μας αποδείξει μέσα από απροσδόκητα styling. Λαμπερό και σέξι, με τη σιγουριά του σοφιστικέ, δοκιμάζει τα όρια του μέσα από νέες διαδρομές styling. Όποια απόχρωση του μπλε κι αν επιλέξετε, παντού επιδεικνύει μια ισχυρή αυτοπεποίθηση πως όλα τα μπορεί.

Ιδέες Styling με Μπλε Contrast

Ένα μπλε γαλάζιο, που παίζει με το εντυπωσιακό aqua και το azure. Η απόχρωση του έντονη, αλλά και ουδέτερη μαζί. Ένα συναρπαστικό μπλε, το οποίο δίπλα στο μαύρο αποκτά όψη sleek. Σοφιστικέ. Ένα combo που αξίζει να κρατήσετε στα υπόψη για όλα τα party look του καλοκαιριού.

Ιδέες Styling με Μπλε Contrast

Ένα γαλάζιο φωτεινό, σαν το φόντο της Γαλλικής Ριβιέρα, φαίνεται να αποτελεί την πιο απρόσμενη επιλογή για το αιχμηρό leopard  print. Ένα σύγχρονο styling που δοκιμάζει να ισορροπήσει τα μαλακά παστέλ με τα εκκωφαντικά σέξι μοτίβα της ζούγκλας. Ένα soft γαλάζιο, ελαφρώς πιο ζωηρό από το powder blue.

Ιδέες Styling με Μπλε Contrast

Μπλε και πράσινο. Τα χρώματα του νερού, με εφέ τροπικό, παραπέμπουν σε μια γαλάζια λίμνη. Αποκαλύπτοντας πόσα συναρπαστική μπορεί να είναι η συνύπαρξη τους. Από τα ωραιότερα color blocking styling που μπορείτε να επιχειρήσετε. Η αισθητική τους παραπέμπει στα εκρηκτικά 80s, διατηρώντας όμως το εφέ του σύγχρονου cool. Όποιος κι αν είναι ο τόνος του μπλε ή του πράσινου το αποτέλεσμα αποπνέει πάντα την ίδια statement ένταση.

Ιδέες Styling με Μπλε Contrast

Τα χρώματα της σκουριάς και των berries δείχνουν σπουδαία δίπλα σε κάθε απόχρωση του μπλε. Η προοπτική τους φαντάζει ιδανική για τις φορές που επιθυμείτε κάτι με την ένταση του drama. Η αισθητική είναι edgy, απίστευτα σύγχρονη με όλο το πακέτο του σοφιστικέ. Μια κορυφαία επιλογή styling για όσες έχετε τη διάθεση να τολμήσετε το διαφορετικό ξεφεύγοντας από τη γραμμή του κλασικού. Το χρωματικό αυτό combo δείχνει το ίδιο επίκαιρο και τους 12 μήνες του χρόνου.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα