Η Θηλυκή Πλευρά του Minimal

04/11/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Η Θηλυκή Πλευρά του Minimal

Η θηλυκή πλευρά του minimal, στο φανταστικό θηλυκό σύμπαν, που η μόδα τελευταία επιχειρεί να επαναπροσδιορίσει. Μέσα από μια ρεαλιστική αντιστοίχηση – δοκιμάζει τη συνύπαρξη της θηλυκότητας με την αρρενωπότητα. Χωρίς το ένα να υποσκάπτει την παρουσία του άλλου. Χωρίς η ανδρόγυνη αισθητική να θεωρείται όπλο ή μέσο επιβολής για μια γυναίκα. Εκεί, έγκειται η νεωτεριστική ματιά της μινιμαλιστικής αισθητικής.

Η Θηλυκή Πλευρά του Minimal

Παρακολουθώντας στενά τον υπέροχο κόσμο των τάσεων η επανεφεύρεση της θηλυκότητας παίρνει μια χροιά πιο χαλαρή, αποδεικνύοντας πόσο περίπλοκη, αλλά και συναρπαστική μπορεί να είναι ο ορισμός της.

Η Θηλυκή Πλευρά του Minimal

Μία από αυτές τις τάσεις ακουμπά στην απλότητα του minimal. Οδηγώντας σε look θηλυκά, έχοντας σαν οδηγό όμως ένα αρρενωπό sex appeal.

Η αισθητική του minimal, καθώς μέσα στα χρόνια γνωρίζει ιδιαίτερη δημοτικότητα, παρατηρείται να έχει υποστεί κάποιες αλλαγές. Οι καθαρές γραμμές συνεχίζουν να αποτελούν σημείο αναφοράς, όπως και η ουδέτερη παλέτα των neutrals. Εκείνο που διαφοροποιείται είναι η οπτική του, η οποία δοκιμάζει όλο και πιο καινοτόμα μονοπάτια. Με σκοπό την έκφραση, χωρίς όρια.

Η Θηλυκή Πλευρά του Minimal

Η πραγματική έμπνευση, με σημείο αναφοράς τα νεανικά 90s, θέτει τις βάσεις του στο daywear styling. Βασικά χαρακτηριστικά του ύφους του μινιμαλιστικού στυλ αποτελούν: τα παντελόνια σε ίσια γραμμή, τα τζιν, τα sneakers, τα oversized πανωφόρια, τα ανδρόγυνα blazers, πινελιές από δέρμα, τα unisex εσώρουχα. Γυναίκες όπως οι: Lauren Hutton, Carolyn Bessette.

Η Θηλυκή Πλευρά του Minimal

Στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για ένα στυλ διαχρονικό. Η αισθητική του οποίου εκ πρώτης δεν συνδέεται με τον αυστηρό ορισμό της θηλυκότητας. Παρόλα αυτά όσα οριοθετούν τη νέα εκδοχή του minimal έχουν να κάνουν με έναν προφανή αισθησιασμό.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα