Η Τέχνη του Bronzing

20/06/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Η Τέχνη του Bronzing

Τα bronzers επιμελούνται άκρως καλοκαιρινά makeup. Το σούπερ τέχνασμα, και το πιο απλό, για να αποκτήσεις κάτι από τη ζεστασιά του στην όψη του προσώπου σου.

Η Τέχνη του Bronzing

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βρεις τη σωστή απόχρωση bronzer για τον τόνο της επιδερμίδας σου. Αυτό που θα έχει μια λάμψη χρυσή, χωρίς να δείχνει επάνω σου έντονα πορτοκαλί. Ώστε να μπορεί να ενσωματωθεί με το υπόλοιπο μακιγιάζ. Κι όταν βρεθεί η ιδανική απόχρωση bronzer θα γίνει από τα go-to του καλοκαιρινού σου νεσεσέρ.

Η Τέχνη του Bronzing

Ένα bronzer συμπληρώνει κάθε στυλ μακιγιάζ. Από το πιο ανάλαφρο έως το πιο extravagant. Είναι το προϊόν που ισορροπεί το έντονα φλούο ματ κραγιόν σου. Αυτό που θα δώσει φως και ενέργεια στα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Χρησιμοποιώντας το με τέτοιο τρόπο ώστε οι γωνίες του προσώπου σου να αναδειχθούν.

Η Τέχνη του Bronzing

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στα κλασικά με την compact σύνθεση, τα πιο σύγχρονα με την κρεμμμώδη υφή, τα stick που θεωρούνται επίσης εύχρηστα και δείχνουν να ταιριάζουν στις πιο λιπαρές επιδερμίδες. Ή εκείνα σε υγρή μορφή και με τη shimmering σύνθεση. Το πιο εύχρηστο όλων είναι αυτά σε μορφή πούδρας. Τοποθετούνται στα στρατηγικά επιλεγμένα σημεία του προσώπου με ένα φαρδύ και παχύ πινέλο.

Η Τέχνη του Bronzing

Το επόμενο συναρπαστικό που μπορεί ένα bronzer να κάνει για εμάς, είναι η δημιουργία μονοχρωματικών makeup. Ένα προϊόν πολυχρηστικό, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί στο καπάκι των βλεφάρων, δημιουργώντας easy luxe beauty looks.

Θεωρείστε το, σαν το μυστικό της καλοκαιρινής σας λάμψης – αυτή που ταιριάζει σε κάθε περίπτωση. Και αυτό που απαραιτήτως χρειάζεται να μπει στη βαλίτσα των διακοπών σας.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα