Η Σωστή Ηλικία για την Κρέμα Ματιών

22/05/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Για όσες αναρωτιούνται ποια είναι η σωστή ηλικία για να ξεκινήσουν να χρησιμοποιούν μια καλή ενυδατική ματιών, η απάντηση έρχεται από τον όρο: πρόληψη.  Το μυστικό όπλο, για τα πάντα. Συμπεραίνοντας αυτομάτως, ότι για μια ξεκούραστη και νεανική εμφάνιση, στην περιοχή των ματιών και όχι μόνο, η σωστή στιγμή είναι πολύ πριν τα σημάδια κούρασης κάνουν την εμφάνιση τους. Όχι, μόνο για να τα αποτρέψουν, αλλά και για να εκτελέσουν κι άλλες λειτουργίες.

Το πρώτο που έχετε να κάνετε είναι να εντοπίσετε τις ανάγκες σας. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή.

Το επόμενο, που πρέπει να ξέρετε είναι ότι οι κρέμες ματιών διαφέρουν στη σύνθεση τους από όλες τις υπόλοιπες κρέμες. Είτε είναι ενυδατικές, είτε είναι αντιγηραντικές. Επομένως έχει νόημα να εφαρμοστούν συγκεκριμένα καλλυντικά προϊόντα που είναι σχεδιασμένα για να αντιμετωπίσουν τη χαλάρωση, την ενυδάτωση, τους μαύρους κύκλους, το πόδι της χήνας. Το μυστικό για την περιοχή των ματιών είναι να επιλέξετε εκείνη την κρέμα που στοχεύει στο αδύναμο σημείο σας.

Η σωστή ηλικία για να ξεκινήσει κανείς να χρησιμοποιεί κρέμα ματιών, είναι από την ηλικία των 25 χρόνων. Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες σας και τον τύπο της επιδερμίδας σας. Τα πολύ νεανικά δέρματα έχουν ανάγκη από έναν πολύ καλό καθημερινό καθαρισμό και σωστή ενυδάτωση.

Στην ηλικία των 30, η χρήση μιας κρέμας ματιών, γίνεται επιτακτική ανάγκη. Καθώς, η επιδερμίδα στη γύρω από περιοχή γίνεται πιο λεπτή και πιο ευαίσθητη. Η σταδιακή απώλεια νερού, κολλαγόνου και υαλουρονικού, μαζί με το στρες και την έλλειψη ύπνου, οδηγούν σταδιακά στα πρώτα σημάδια κούρασης.

Για τις δύσκολες περιπτώσεις αντιμετώπισης των μαύρων κύκλων καλό θα ήταν να ζητήσετε τη γνώμη κάποιου εξειδικευμένου δερματολόγου, προκειμένου να σας παραθέσει τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Συνοψίζοντας, τα νεανικά δέρματα έχουν ανάγκη από καλή ενυδάτωση, πρόληψη και φωτεινότητα. Ενώ, τα πιο ώριμα έχουν ανάγκη την αντιγήρανση. Τα ξηρά δέρματα χρειάζονται πλούσιες ενυδατικές συνθέσεις και τα λιπαρά από ελαφριές υφές.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα