Η Πολυτελής Φύση του Μπεζ

11/12/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Η Πολυτελής Φύση του Μπεζ

Το μπεζ θεωρείται η απόχρωση της πολυτέλειας. Διαχρονική και πάντα εύστοχη. Εξασφαλίζοντας, με το δικό της τρόπο, την παρουσία της ευημερίας σε όσες το επιλέξουν. Η αναβίωση του οφείλεται στην επιστροφή των νοσταλγικών 90s.

Η Πολυτελής Φύση του Μπεζ

Η Πολυτελής Φύση του Μπεζ

Το μπεζ, σαν χρώμα, έχει διπλή ανάγνωση. Άλλοτε διαβάζεται σαν μια επιλογή κλασική και ενδεχομένως βαρετή. Κι άλλοτε σαν την επιτομή του cool. Σαν την απαραίτητη προϋπόθεση των σύγχρονων off-duty εμφανίσεων. Εκείνων που επιδιώκουν το εφέ του επιμελώς-ατημέλητου στην ταυτότητα του στυλ τους. Συμβιβάζοντας αυτομάτως τη συνθήκη της πολυτέλειας και της άνεσης σε κάθε περίσταση. 

Η Πολυτελής Φύση του Μπεζ

Καθώς, όμως βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου οτιδήποτε κλασικό θεωρείται must, το φαινόμενο του μπεζ εξελίσσεται σε ένα trend ισχυρό. Μετατρέποντας το σε μια επιλογή πανταχού παρούσα. Με μινιμαλιστικό προσανατολισμό. Όποια κι αν είναι η υφή του – σατέν, βελούδο, μάλλινη. Δίνοντας έμφαση σε oversized σιλουέτες, με τονισμένους ώμους και μέση.

Η Πολυτελής Φύση του Μπεζ

Η επιλογή του αφορά σε ένα ευρύ φάσμα αποχρώσεων, εντοπίζοντας εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στην επιδερμίδα σας. Η προοπτική του λειτουργεί όπως ακριβώς το foundation. Φροντίζοντας να δείξει πάνω σας, σαν τη συνέχεια της απόχρωσης της επιδερμίδας σας.

Η Πολυτελής Φύση του Μπεζ

Τα χλωμά μπεζ ταιριάζουν στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες ή στις ξανθιές. Διατηρώντας ένα προφίλ minimal, ως το styling. Οι πιο ζεστές, καφέ αποχρώσεις του απευθύνονται στα πιο σκουρόχρωμα δέρματα. Στη δική σας περίπτωση, όμως, συμβαίνει το εξής: όλοι οι τόνοι του μπεζ λειτουργούν κολακευτικά πάνω σας.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα