Η Νέα Παγκόσμια Τάση στο Μακιγιάζ

14/05/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Η Νέα Παγκόσμια Τάση στο Μακιγιάζ

Η προοπτική του μακιγιάζ τελευταία μετακινείται από ένα εργαλείο ομορφιάς, σε μορφή τέχνης.

Οι αναφορές του “τώρα” περιγράφουν ένα πολυεπίπεδο στυλ makeup, βασισμένο στη φιλοσοφία του “makeup, no makeup”. Χωρίς φυσικά, να αποκλείεται η ένταση του χρώματος, ως πρόταση. Εκείνη που υπερισχύει όμως, με διαφορά, είναι η όψη του “γυμνού”.

Η Νέα Παγκόσμια Τάση στο Μακιγιάζ

Η τεχνική του “no makeup” έχει να κάνει με beauty looks μονοχρωματικά, με κάποια υπόνοια shimmering και ίσως, χωρίς μάσκαρα. Ένα προϊόν πριν από μερικά χρόνια δεν έλειπε από κανένα νεσεσέρ.

Η ώθηση αυτή της κίνησης ήταν η επιδίωξη της άνεσης. Ένα βήμα που μας πάει πιο κοντά στην ατομικότητα. Επιδιώκοντας να δοθεί έμφαση στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε προσώπου. Αφήνοντας το προβάδισμα στην προσωπικότητα.

Η Νέα Παγκόσμια Τάση στο Μακιγιάζ

Τα νέα beauty trends είναι σαφή ως προς τον ορισμό της ομορφιάς: Δεν υπάρχουν κανόνες που να υπαγορεύουν τον ορισμό της ομορφιάς. Καθώς εν έτι 2019 εκείνο που υποστηρίζεται είναι, ότι ο καθένας έχει τη δική του ομορφιά. Στοχεύοντας μέσω των νέων τεχνικών να προσεγγιστεί η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Μια καλή βάση και ελάχιστη ποσότητα λάμψης αρκούν. Μόνο και μόνο, για να επιτευχθεί η πολυπόθητη όψη φρεσκάδας και νεανικότητας.

Η Νέα Παγκόσμια Τάση στο Μακιγιάζ

Ως αποτέλεσμα όλων των παραπάνω, πλέον μιλάμε για μια νέα παγκόσμια τάση στο μακιγιάζ, βασισμένο στην απουσία του. Όλη η ιδέα περιστρέφεται γύρω από το απλά, όμορφο. Αποφεύγοντας κάθε τι επιτηδευμένο και τεχνητά φιλτραρισμένο. Δημιουργώντας εικόνες που σχετίζονται με την πραγματική ζωή.
Η συγκεκριμένη τακτική οδηγεί σε μακιγιάζ φωτεινά, αρκετά μινιμαλιστικά, χωρίς να λείπει το στοιχείο του εντυπωσιακού.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα