Η Μόδα Κάνει Restart

12/05/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Η Μόδα Κάνει Restart

Η μόδα τελευταία μοιάζει γρήγορη, φευγαλέα, αβέβαιη. Σαν να έχει χάσει την έμπνευση της. Την ταυτότητα της. Την αισθητική της. Όλα αυτά που της δίνουν νόημα, ουσία και παλμό. Συστατικά μέσω των οποίων επιτυγχάνεται η ατομικότητα. Εξασφαλίζοντας τη διαχρονικότητα. Ασχέτως αν σε εκφράζει η οπτική της, ή όχι, ξέρεις ότι είναι αυτά που τη δημιούργησαν και της έδωσαν ζωή.

Σε ένα παρών έντονης αμφιθυμίας, εκείνο που είναι σίγουρο είναι, πως το ένα βήμα προς τα πίσω, κρίνεται σαν επιτακτική ανάγκη. Προκειμένου να επικεντρωθούμε στην ουσία. Κάνοντας focus σε γυναίκες αληθινές. Παρατηρώντας γραμμές και σχήματα που αντιστοιχούν σε μια απτή πραγματικότητα. Εικόνες που εμπεριέχουν το βάθος της εμπειρίας. Σαν το αντίδοτο σε όλα τα εξωπραγματικά, τεχνητά φιλτραρισμένα, πρότυπα γυναικείας μορφής. Βλέποντας την “ομορφιά” μέσα από τα μάτια των γυναικών. Βασισμένη περισσότερο σε συμπεριφορές, με την έννοια του attitude, και όχι τόσο με τα στενά όρια της ομορφιάς.

Η πιο απλή υπενθύμιση της αλήθειας, αλλά και επαναπροσδιορισμού για το πως πρέπει να βλέπουν τον εαυτό τους οι γυναίκες. Για το ποια, έχει νόημα, να αποτελούν ενδιαφέροντα τους. Γυναίκες που μπορούν να είναι παντού. Έχοντας σαν όπλο και προσόν το να μπορούν να κοιτούν την εικόνα τους στον καθρέφτη και να μπορούν να κάνουν τη σύνδεση.

Η ελευθερία, το αίσθημα της, η επιστροφή στις ρίζες μας, είναι κάτι που αφορά το παρών. Με όποιον τρόπο αυτό κι αν μεταφράζεται.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα