Η Γλυκιά Μπουρζουαζία των 70s

28/09/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Η Γλυκιά Μπουρζουαζία των 70s

Αστική μόδα για το φθινόπωρο και άπειροι συνδυασμοί για να δημιουργήσουμε. Κομμάτια-κλειδιά της γλυκιάς μπουρζουαζίας, σαν σημείο αναφοράς της αστικής αισθητικής, διαμορφώνουν το νέο σκηνικό της μόδας. Εμπνέουν και σηματοδοτούν με την παρουσία τους την επιστροφή στον κλασικισμό.

Η Γλυκιά Μπουρζουαζία των 70s

Το αστικό στυλ αυτού του φθινοπώρου πυροδοτείται από τα trends των 70s. Μια περίπτωση ενδιαφέρουσα, μετά το κύμα του athleisure trend, από το 2015 κι έπειτα. Τα αίτια ανάκαμψης μιας κομψής και συντηρητικής αισθητικής, είναι κοινωνικά και πολιτικά. Σε μια εποχή που επικρατεί η αναταραχή, η ανάγκη για δομή και οργάνωση κρίνεται επιβεβλημένη. Αποδεικνύοντας πως η μόδα αντανακλά στο απόλυτο την κοινωνία.

Η Γλυκιά Μπουρζουαζία των 70s

Η επιστροφή στο εκλεπτυσμένο, είναι το νέο σημείο αναφοράς της μόδας. Επαναφέροντας basic επιλογές αυτού του στυλ, όπως: το tweed, οι μπλούζες με τους φιόγκους, τις ψηλές μπότες με το κλασικό τακούνι, τα αέρινα μαντήλια φτιαγμένα από το πολυτελές μετάξι, τα ανδρόγυνα μοκασίνια, τις cropped σιλουέτες στα παντελόνια, τις κάπες, τις καμπαρντίνες, τα εμβληματικά μοντγκόμερι. Κάνοντας οριστική την επιστροφή της μόδας των 70s.

Η Γλυκιά Μπουρζουαζία των 70s

Η αστική μόδα αισθάνεται και πάλι σύγχρονη. Κι όλα τα παραπάνω είναι οι αδιαφιλονίκητοι πρωταγωνιστές. Αναδιαμορφώνοντας τη νέα preppy αισθητική.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα