Η Girly Ανατροπή

12/12/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Η Girly Ανατροπή

Ανατρεπτικά girly styling που παίζουν με το οικείο της θηλυκότητας και το αφηρημένο του σουρεαλισμού. Σε αυτά έρχονται να προστεθούν άπειρα layerings από τούλι, σε όποια απόχρωση μπορεί να πάει ο νους.

Η Girly Ανατροπή

Ένα στυλ με άφθονο το στοιχείο της extravagant θεατρικότητας, της artistic αισθητικής και φυσικά της ατομικότητας. Βασισμένο στους πειραματισμούς των layerings. Σε απρόσμενα παντρέματα υφών. Σε ακραίους χρωματικούς συνδυασμούς. Υπό το πρίσμα μιας αυθάδικης νεανικότητας. Προορισμένο για γυναίκες που δεν φοβούνται να βρεθούν έξω από τη ζώνη ασφαλείας τους.

Η Girly Ανατροπή

Ο όγκος τους, μαζί με τον τρόπο σύνθεσης τους ως προς τις αναλογίες, καταφέρνουν να αντισταθμίσουν το προφανές της κλασικής θηλυκότητας με το γλυκερό ύφος του girly. Το αποτέλεσμα δίνει χώρο στην ελευθερία έκφρασης. Με τρόπο φαινομενικά άναρχο, ίσως επιπόλαιο και με το attitude της σύγχρονης πολυτέλειας. Αυτής που δεν παίρνει τον εαυτό της τόσο στα σοβαρά. Μένοντας ένα βήμα πιο πίσω από την αναμενόμενη κομψότητα. 

Η Girly Ανατροπή

Το ονειρικό τούλι έρχεται να προστεθεί πάνω από ένα μάλλινο folklore πουλόβερ, ένα basic παντελόνι, ένα minimal body. Τα όρια απεριόριστα. Επεκτατικά. Σταματούν όπου και η φαντασία σας. Επιτυγχάνοντας προσεκτικά την ισορροπία ανάμεσα στην αθωότητα και τη δύναμη της θηλυκότητας. Με τρόπο ανάλαφρο, όπως και η τούλινη υφή τους.

Η Girly Ανατροπή

Για κάποιες, αυτή η girly ανατροπή, ίσως και να σημαίνει πως γνώριμοι κανόνες υπάρχουν για να τους αψηφούν. Επιλέγοντας μαζί του να της μεταφερθούν από τη δουλειά έως κάπου αλλού, με πιο βραδινό dress code.

Ανατρεπτικά girly styling που παίζουν με το οικείο της θηλυκότητας και το αφηρημένο του σουρεαλισμού.

Η ανατρεπτική προσέγγιση του girly εξασφαλίζει εύκολα stylings που μπορούν να φορεθούν από ένα casual γεύμα μέχρι ένα πάρτι. Ρούχα φτιαγμένα για τη χαρά της ζωής.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα