Η Επιστροφή Του Tweed

15/12/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Η Επιστροφή Του Tweed

Η επιστροφή του tweed εκ πρώτης οφείλεται στην αναβίωση των late 70s. Μια δεκαετία που φέτος απολαμβάνει τις δόξες της παρελθοντικής της επιτυχίας. Έπειτα, η ανάγκη για μια μόδα περισσότερο βιώσιμη έθεσε σαν βασικούς πυλώνες της, την ποιότητα, την πρακτικότητα και την διαχρονικότητα. Ποντάροντας σε κομμάτια που θα μπορούν να φορεθούν ξανά και ξανά. Μένοντας για πάντα στη ντουλάπα σας.

Η Επιστροφή Του Tweed

Όλα αυτά μοιραία, ανέσυραν στην επιφάνεια τον παράγοντα “πολυτέλεια”. Ένας όρος που επαναπροσδιορίστηκε. Και ο οποίος έδωσε έμφαση στην ήπια έκφραση της. Η πολυτέλεια που δεν παίρνει πλέον τον εαυτό της στα σοβαρά. Πλαισιωμένη από το στοιχείο της διαχρονικότητας.

Η Επιστροφή Του Tweed

Το στυλ του συνδεδεμένο με αστικό προφίλ εκείνης της περιόδου. Αναμφίβολα, από τις πιο επιθυμητές υφές της σεζόν. Το εντυπωσιακό μαζί του είναι πως παρά το αυστηρό και κλασικό χαρακτήρα του επιδεικνύει απίστευτη ευελιξία. Ακροβατώντας μεταξύ της απόλυτης σοβαρότητας και του ανεπιτήδευτου cool. Εξερευνώντας τις άπειρες δυνατότητες του, θα το δείτε μπερδεμένο με άλλα κομμάτια μάλλινα, πολυτελή βελούδινα, αιχμηρά δερμάτινα, υγρά σατέν. Και φυσικά, το ταπεινό denim.

Η Επιστροφή Του Tweed

Η επιβλητική υπεροχή της αισθητικής του μπορεί να βρει εφαρμογή σε κάθε πτυχή του χειμερινού σας στυλ. Φορώντας το πρωί και βράδυ. Κι αυτός, είναι ο λόγος, που δείχνει πάντα τόσο ελκυστικό και επίκαιρο.

Η Επιστροφή Του Tweed

Το αδιαπραγμάτευτα κλασικό ύφος του προκειμένου να δείξει σύγχρονο και ανεπιτήδευτο χρειάζεται δίπλα του επιλογές ουδέτερες και basic. Έτσι, ώστε, να δείξει νεανικό και σύγχρονο. Ούτως η άλλως πρόκειται για ένα υλικό τόσο αυστηρά δομημένο – σε κάθε επίπεδο – που αποδόμηση του έχει απίστευτο ενδιαφέρον. Αυτή η ελευθερία είναι που τελικά εξασφαλίζει το στοιχείο της ατομικότητας.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα