Η Έντονα Τονισμένη Μέση

22/10/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Η Έντονα Τονισμένη Μέση

Η έντονα τονισμένη μέση, σαν να φορέθηκε κάποιος κορσές, αποτελεί μια εικόνα που κυριαρχεί στα trends της μόδας και στα street style ρεπορτάζ. Το σώμα γίνεται καμπυλόγραμμο, προβάλλοντας όμως, το εφέ της ισχύος. Η οποία – μέση – συχνά έρχεται σε πλήρη αντίθεση με ένα έντονο ώμο. Η σιλουέτα αυτομάτως δείχνει εξαιρετικά θηλυκή. Τόσο ισχυρή που ξεπερνά τα γνώριμα όρια της θηλυκότητας. Παίζοντας με το εφέ μιας υβριδικής ανδρόγυνης σιλουέτας. Η εικόνα αποπνέει άφθονους τόνους coolness.

Η Έντονα Τονισμένη Μέση

Το εφέ επιτυγχάνεται από μια ζώνη. Η οποία μπαίνει πάνω από ένα ανδρόγυνο σακάκι ή ένα oversized παλτό. Το στυλ αυτό θεωρείται από τα πλέον δημοφιλή της σεζόν. Η ζώνη σαν αξεσουάρ πάντοτε είχε ρόλο καταλυτικό ως προς τη διαμόρφωση μιας σιλουέτας. Φέτος τις βλέπουμε να έχουν ρόλο πρωταγωνιστικό στο παιχνίδι του styling.

Η Έντονα Τονισμένη Μέση

Ένα φίνο φόρεμα σε χρώμα λευκό με σιλουέτα απλή, αλλά επιβλητική, παίρνει νέα τροπή στην εικόνα του στυλ χάρις στην προσθήκη αυτής της ζώνης με την chunky αγκράφα. Μια επιλογή που δείχνει να είναι η ιδανική για all day εμφανίσεις. Ένα στυλ διαχρονικό που επιτρέπει τον πειραματισμό.

Η Έντονα Τονισμένη Μέση

Η προσθήκη της ζώνης φροντίζει να προστεθεί μια θηλυκή πινελιά με χαρακτήρα statement. Αποτελώντας την αφορμή ώστε να εξερευνηθούν τα νέα όρια της μόδας. Θεωρείστε την, σαν το πιο hot αξεσουάρ της σεζόν, ιδίως δίπλα σε κομμάτια με αυστηρές γραμμές.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα