Η Ζώνη ήταν το Αξεσουάρ του 2019

22/11/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Η Ζώνη ήταν το Αξεσουάρ του 2019

Η ζώνη ήταν το μεγαλύτερο trend του 2019.Ένα απλό αξεσουάρ το οποίο μετατράπηκε σε σούπερ εργαλείο του styling. Άπειρα look απολαύσαμε τους τελευταίους μήνες με πρωταγωνιστή μια ζώνη, σφικτά τοποθετημένη, στη μέση. Το εφέ τους μοναδικό. Μαζί τους, αυτομάτως το σχήμα κλεψύδρας ήταν γεγονός.

Η Ζώνη ήταν το Αξεσουάρ του 2019

Οι σιλουέτες τους δοκιμάστηκαν ποικιλοτρόπως. Φαρδιές, πιο λεπτές, με τεράστιες αγκράφες, κλασικές, 70s, western, 90s. Φτιαγμένες από στρας ή εξαιρετικά λεπτές – αυτές της δεκαετίας του ’20. Τότε που φοριούνταν πάνω από άμορφα φορέματα – χυτά – προκαλώντας εν τέλει την τέλεια αντίθεση. Κι όταν αργότερα, η παρουσία δέρματος έγινε σπάνια κατά τις περιόδους πολέμου, οι κορδέλες πήραν τη θέση τους.

Η Ζώνη ήταν το Αξεσουάρ του 2019

Στο σήμερα η κυρίαρχη εικόνα στο στυλ της ζώνης, είναι αυστηρή και επιβλητική. Φοριούνται σφικτά δεμένες και τοποθετημένες ψηλά. Πάνω από power dressing σύνολα, preppy σιλουέτες επαναπροσδιορίζοντας τες καθολικά.

Η Ζώνη ήταν το Αξεσουάρ του 2019

Oversized σακάκια , ευρύχωρα παλτό και πληθωρικά πλεκτά τα είδαμε αφειδώς να παρελαύνουν στους δρόμους της μόδας – έχοντας μια ζώνη στη μέση. Προωθώντας το πανίσχυρο ανδρόγυνο στυλ. Ένα στιλιστικό τέχνασμα που κάθε φορά εκπληρώνει το στόχο του με την ίδια επιτυχία. Εξοικονομώντας χρόνο, όλα εκείνα τα πρωινά που δεν ξέρετε τι να φορέσετε. Είναι σίγουρα, από εκείνα τα κομμάτια που χρειάζεται να υπάρχουν στη ντουλάπα σας.

Η Ζώνη ήταν το Αξεσουάρ του 2019

Ένα αξεσουάρ απλό – η ζώνη – πρακτικό, οικείο και οικονομικό μέσα στο 2019 αναδείχθηκε νικητής των trends. Το οποίο αξίζει της προσοχής μας καθώς σμιλεύει τη σιλουέτα, κρύβει ατέλειες, δίνοντας εν τέλει σχήμα σε περίπλοκες σιλουέτες.

Η Ζώνη ήταν το Αξεσουάρ του 2019

Ένα ηχηρό trend του 2019 που είχε τον τρόπο να προσαρμοστεί στο δικό σας στυλ, όπως λίγα. Καίριο ζητούμενο πολλών. Και φορεμένο ξανά και ξανά, χωρίς η παρουσία του να κουράσει ή να γίνει βαρετή. Ο επαναλαμβανόμενος λόγος ύπαρξης της, στα street style του 2019, υποδηλώνει την πρακτικότητα της, αλλά και το μοναδικό τρόπο να προάγει την ατομικότητα της εικόνας σας.

Ναι, η ζώνη μέσα στο 2019, παρουσιάστηκε σαν τη μεγάλη έμπνευση.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα