Η Θαλπωρή των Πουλόβερ

20/11/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Η Θαλπωρή των Πουλόβερ

Η θαλπωρή των πουλόβερ, που δύσκολα μπορεί να συγκριθεί με οτιδήποτε άλλο, μέσα στο χειμωνιάτικο σκηνικό. Η θαλπωρή τους αποτελεί ατράνταχτη “επένδυση” της cool πολυτέλειας. Μια επιλογή basic, από εκείνες που έχουν τη σφραγίδα του παντοτινού. Παρακινώντας μας να ξανασκεφτούμε τη σχέση μας με όλες τα basic κομμάτια της ντουλάπας. Φτιαγμένα για μέρα και νύχτα. Γνωρίζοντας φυσικά, πότε φοριέται, και που, αλλά και τον τρόπο. Κάνοντας αυτονόητο πως τα αξεσουάρ και οι λεπτομέρειες αυτών, είναι το κλειδί της επιτυχίας. Διακριτικά κοσμήματα, oversized τσάντες, ζώνες και παντελόνια συμπληρώνουν ευρηματικά την εικόνα τους.

Η Θαλπωρή των Πουλόβερ

Οι διαβαθμίσεις στην ποιότητα τους πολλές. Εμείς εκείνο που εύκολα μπορούμε να κάνουμε είναι να ζυγίσουμε τους παράγοντες κόστους-ποιότητας. Επιλέγοντας εν τέλει, εκείνο το πουλόβερ που υπόσχεται να τηρήσει αυτή την ισορροπία.

Η Θαλπωρή των Πουλόβερ

Το επόμενο που παίζει ρόλο, είναι το πάχος του νήματος. Ένα πουλόβερ φτιαγμένο από λεπτό μαλλί δεν θα έχει την ίδια διάρκεια που θα είχε ένα πιο χοντρό. Εξίσου σημαντικό στον υπολογισμό του κόστους, είναι το αν έχει φτιαχτεί στο χέρι ή στη μηχανή κάποιου Κινέζικου εργοστασίου. Κάνοντας μας σαφές πως τα χειροποίητα πουλόβερ θα είναι πιο ακριβά από εκείνα που φτιάχτηκαν στη μηχανή.

Η Θαλπωρή των Πουλόβερ

Ως προς το στυλ επιλέξετε κάποιο basic, αλλά με εκείνες τις προϋποθέσεις ώστε να παρουσιάζει κάποιο ενδιαφέρον. Με την άνεση της oversized σιλουέτας. Οι αποχρώσεις τους επίσης ποικίλλουν. Εσείς διαλέξετε εκείνη που συμπληρώνει καλλίτερα την ήδη υπάρχουσα γκαρνταρόμπα. Αλλά, κι εκείνη που ζωηρεύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Κι αν ήδη έχετε καλύψει την παλέτα των βασικών και ουδέτερων χρωμάτων, είναι ευκαιρία φέτος να δοκιμάσετε κάποιο νέο χρώμα.

Η Θαλπωρή των Πουλόβερ

Το ζητούμενο σας ως προς τα πουλόβερ οφείλει να είναι η αίσθηση του αβίαστα κομψού, χωρίς να είναι αδιάφορο.

Ποντάροντας στη δύναμη των basics, εκείνων που δεν υπόκεινται σε τάσεις, των οποίων το ύφος είναι ξεκάθαρο, άνετο, cool, ευέλικτο. Και τα οποία με κάποιο τρόπο μαγικό καταφέρνουν να σας διαφοροποιήσουν από το πλήθος.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα