Η Γυμναστική με Βάρη & Γιατί

31/05/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Κόντρα σε όλα όσα πιστεύονται για τη γυμναστική με βάρη σε ένα γυναικείο κορμί, μάθετε πως η συμβολή τους είναι τεράστια για ένα αληθινά υγιές οργανισμό. Οι δυνατοί μυς σε ένα γυναικείο σώμα έχουν παρουσία και θεωρούνται απαίτηση – ίσως και παραπάνω από ό,τι σε ένα ανδρικό κορμί. Λόγω του ορμονικού υπόβαθρου οι μυς χρίζονται πολύ πιο δύσκολα και χάνονται πολύ πιο εύκολα και πολύ πιο γρήγορα.

Από την ηλικία των 30 χρόνων και μετά μία γυναίκα χάνει κατά μέσο όρο το 2% της μυικής της μάζας ανά έτος. Με μαθηματική ακρίβεια μέχρι την ηλικία των 50 ό,τι θα έχει απομείνει δεν θα είναι ικανό πλέον να υποστηρίξει τη σωστή λειτουργία του.

Οι δυνατοί μυς σε ένα γυναικείο σώμα δεν συνεπάγεται απαραιτήτως τη σωματοδομή των bodybuilders. Η παρουσία τους κρίνεται απαραίτητη για ένα σφιχτό δέρμα, για την πυκνότητα της οστικής μάζας, αλλά και για ένα λεπτό υγιές κορμί. Και με ένα σωστό διατροφολόγιο, όσα προσλαμβάνουμε μετατρέπονται σε καύσιμο των μυών και όχι σε λίπος.

Για αυτό όσες γυμνάζεστε μη φοβάστε να δουλεύετε με βάρη. Μία σωστή προπόνηση περιλαμβάνει όλες τις μεθόδους εκγύμνασης και όλες τις μυικές ομάδες.

Κι όσες έχετε κατά νου τις ατελείωτες ώρες πάνω σε ένα διάδρομο έχετε υπόψη πως αποτελεί μια πραγματικά παρωχημένη μέθοδο άσκηση για καύση λίπους.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα