Η Φιλοσοφία των Nude Makeup

07/11/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Η Φιλοσοφία των Nude Makeup

Τολμήστε την αφαιρετική αισθητική του nude makeup, με το no makeup εφέ. Ακολουθώντας τους όρους της φαινομενικής φυσικής ομορφιάς. Μια παράμετρος που ορίζει τα σύγχρονα beauty trends.

Η Φιλοσοφία των Nude Makeup

Αυτό σημαίνει πως οι ουδέτερες αποχρώσεις παίρνουν τη σκυτάλη και συνθέτουν πρωτοποριακά makeup ιδανικά για τις συνθήκες των daywear styling. Αναδεικνύοντας μια καλά φροντισμένη επιδερμίδα, βασισμένη κυρίως στο skincare κι όχι τόσο στο μακιγιάζ. Η επιδερμίδα δείχνει δροσερή, φυσική, απαλλαγμένη από κάθε τι περιττό.

Η Φιλοσοφία των Nude Makeup

Η επίτευξη το no makeup εφέ, εκεί όπου η γυμνή επιδερμίδα έχει τον πρώτο λόγο, απαιτεί λεπτούς χειρισμούς. Συνήθως πρόκειται για μονοχρωματικά μακιγιάζ και τα οποία αποκτούν ενδιαφέρον από τις εναλλαγές των υφών. Έτσι, ώστε να δημιουργηθεί η εικόνα του γλυπτού. Το μυστικό των nude makeup εντοπίζεται στην σωστή επιλογή απόχρωσης. Δίνεται έμφαση στο περίγραμμα του προσώπου, με τη χρήση του bronzer. Ενώ, τα ζυγωματικά τονίζονται από μια φυσική απόχρωση ρουζ. Τα βλέφαρα αποκτούν βάθος από γήινες σκιές, ακολουθώντας τους φυσικούς τόνους της επιδερμίδας μας. τα χείλη τονίζονται φυσικά από ένα μαλακό κραγιόν σε κοντινή απόχρωση με αυτή των χειλιών. Ή από ένα διάφανο κρυστάλλινο gloss. Ελάχιστη ποσότητα μάσκαρα ολοκληρώνει το ύφος αυτού του μακιγιάζ.

Η Φιλοσοφία των Nude Makeup

Όλο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται γύρω από την πολυπόθητη νεανικότητα. Όλο πρόσωπο – επιδερμίδα, μάτια, χείλη – είναι διακριτικά τονισμένα εξασφαλίζοντας ένα αβίαστα κομψό φινίρισμα. Παρατηρώντας τα nude makeup look διαπιστώνεις μια εναλλαγή στις υφές. Επιδερμίδα διάφανη, ανάλαφρα τονισμένη, ελάχιστη ποσότητα glossy υφών – σε μάτια, χείλη ή ζυγωματικά – στρατηγικά τοποθετημένα. Και όλη την παλέτα των neutrals να διαγράφει αριστοτεχνικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου, αφήνοντας μια υπόνοια πως κάτι έχει ακουμπήσει τη γυμνή επιδερμίδα.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα