Η Επιστροφή του Glam

24/10/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Η Επιστροφή του Glam

Η επιστροφή του glam, είναι γεγονός. Κάπου στη πορεία η αίγλη έχασε τη λάμψη της. Και εκεί που κάποτε το glamour ήταν σημείο αναφοράς των γυναικών, η παρουσία του άρχισε να θαμπώνει. Πριν από μερικά χρόνια έδειξε να υπερισχύει το στοιχείο του underground. Η προοπτική του glam άρχισε να αφορά περισσότερο την ψυχαγωγία παρά τη ντουλάπα μας. Η δυναμική του σταδιακά συνδέθηκε με την υπερβολή και την όψη του αφύσικου. Εκεί, ήταν που γεννήθηκε το ύφος του off-duty. Με μοναδικό του ζητούμενο την απουσία της υπερβολικής λάμψης.

Εδώ και μερικές σεζόν όμως, η γοητεία της πολυτέλειας αρχίζει να γίνεται ξανά πόλος έλξης. Ο όρος της αίγλης είναι πλέον συνυφασμένος με την έννοια της θηλυκότητας. Οι faux γούνες, το σατέν, η παγιέτα, η υφή του βελούδου, τα μικροσκοπικά κρύσταλλα, οι extravagant λεπτομέρειες τις τελευταίες σεζόν ακμάζουν.

Η Επιστροφή του Glam

Η Επιστροφή του Glam

Η αίγλη επέστρεψε, σε μια εποχή ταραχώδη. Και η παρουσία της λειτουργεί σαν αντίδοτο στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Λειτουργώντας σαν ένας άλλος τρόπος αντίδρασης και διαφυγής από έναν “άσχημο” κόσμο. Κάπως έτσι, το glam επέστρεψε στο παιχνίδι. Πολύ πιο σύγχρονο, σαφέστατα πιο διασκεδαστικό.

Η Επιστροφή του Glam

Η Επιστροφή του GlamΡούχα, με τη λάμψη του Ziggy, που έχουν σκοπό να λειτουργήσουν ως μοχλός πίεσης, στο να ενδιαφερθούμε για την εικόνα μας. Να νιώσουμε μαζί της καλά. Προσελκύοντας το φως.

Η Επιστροφή του Glam

Χωρίς πια να ενοχοποιείται η παρουσία του αστραφτερού, ο χειμώνας που ανοίγεται σε λίγο μπροστά μας αποκτά νέα διάσταση. Λειτουργώντας αναζωογονητικά στην επιβολή του ήσυχου μινιμαλισμού. Επιλέγοντας ρούχα που διαθέτουν έναν τόνο παιχνιδιάρικο, αποφεύγοντας την παγίδα του ακραίου. Δοκιμάζοντας να φορεθεί κάτι λαμπερό – όπως το λούρεξ – με κάτι απλό – όπως το denim.

Η Επιστροφή του Glam

Ή ποντάροντας σε ένα ζευγάρι λαμπερά σκουλαρίκια φορεμένα με ένα statement oversized σακάκι. Η αυθεντικότητα και εδώ, παίζει σημαντικό ρόλο.

Η Επιστροφή του Glam

Η αίσθηση του glam είναι συνδεδεμένη όχι μόνο με τη λάμψη, αλλά και με την αυτοπεποίθηση.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα